Soner Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 Merhaba Arkadaşlar, Yeni DmozTools.net de şirketimin web sitesini eklemek için bir link bulamadım nasıl yapmalıyım ? Edit: Diye konu açmıştım ki dmoz.org un datalarının buraya aktarıldığını fark ettim. yani web site adresim dmoztools.net de mevcut. İşgal ettiğim için kusura bakmayınız.
gokhanfil Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Daha önce dmoz.org da kayıtlı olan siteler aynı şekilde dmoztools sitesine aktarıldı.
Cafe Masa Sandalye Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 Daha önce dmoz.org da kayıtlı olan siteler aynı şekilde dmoztools sitesine aktarıldı. Yeni siteler kabul edilecekmi peki?
gokhanfil Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Eski kayıtlı siteler zaten şuan listeleniyor. Kayıtlı olmayan siteleri site sahipleri kendileri de ekleyebilecek.
RZ Admin Elper Posted April 14, 2017 RZ Admin Posted April 14, 2017 Not possible, DMOZ is closed Mümkün değil, DMOZ kapandı elper {moz}:curlie: All opinions expressed are my own, and do not necessarily represent the official point of view of the administration of either this forum or the directory.
RZ Admin Elper Posted May 2, 2017 RZ Admin Posted May 2, 2017 We don't know. Will be announced here. GoogleTranslate: Bilmiyoruz. Burada ilan edilecek. elper {moz}:curlie: All opinions expressed are my own, and do not necessarily represent the official point of view of the administration of either this forum or the directory.
Halil Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Sitemi eklemek istiyorum fakat yapamıyorum yardımcı olabilecek var mı acaba
RZ Admin Elper Posted May 2, 2017 RZ Admin Posted May 2, 2017 As said, the current site is not editable. So no new listings can be published. Dediğim gibi, mevcut site düzenlenemez. Yani yeni bir url yayınlanamaz. elper {moz}:curlie: All opinions expressed are my own, and do not necessarily represent the official point of view of the administration of either this forum or the directory.
Recommended Posts