ivodikarlo Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 (edited) haber sitem için başvuru yaptım 1 ay oldu halen haber çıkmadı ne zaman belli olur URL Removed.com Edited March 20, 2017 by informator
Modadekorum Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 (edited) Sitemi kaydetmek istiyorum No Urls Please.com Edited March 22, 2017 by informator
gokhanfil Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 Şuan için site ekleme yapılmıyor. Yakın zaman içerisinde dmoztools.net adresinde yeniden site ekleme aktif olacaktır.
zargana Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 dmoztools dmoz gibi diğer motorlar tarafından desteklenecek mi ?
osmanozen Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 (edited) Evet dmoz a bende kayıt olamadım kayıt için bana yardımcı olabilirmisiniz site adresim <url removed> Edited April 5, 2017 by pvgool
Baho Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Evet dmoz a bende kayıt olamadım kayıt için bana yardımcı olabilirmisiniz site adresim delete... Mahsuzmu yapiyonuz beyler heryerde site adresi yazmak yasak diye deniliyor? Nedir bu anlayişsizlik anlamis degilim
gokhanfil Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 dmoztools dmoz gibi diğer motorlar tarafından desteklenecek mi ? Kim bilir belki daha iyi yerlere gelecektir. Bunun için şuanda sorunuza net bir cevap veremeyiz.
HuseyinFil Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Şuan için site ekleme yapılmıyor. Yakın zaman içerisinde dmoztools.net adresinde yeniden site ekleme aktif olacaktır. dmoztools.net adresindeki işleyiş sistemi aynı şekildemi devam edecek farklı birşey düşünüyormusunuz. Dmoz da rüşvetçi editör kaynıyordu onu ver onaylayım siteni bunu ver onaylayım gibisinden.
gokhanfil Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 İşleyiş sistemi aynı şekilde devam edecek. Bu zaman da para isteyen editörlere inananlar varsa eğer sorunu bence kendisinde aramalı. Dmoz'u bilenler iyi bilir ki, Buradaki siteler ücret karşılığında eklenmiyor. Ücret talep etme gibi bir durumda ekran resmini çekip, Suistimal rapor edebilirsiniz. Kanıtı olan suistimaller daha hızlı değerlendirilmekte. Lafla sözle olacak iş değil. Başınıza böyle bir şey gelmediyse sağdan soldan duyma şeylere çok kulak asmayın. 1
fatihhuner Posted April 10, 2017 Posted April 10, 2017 Selam Gökhan Bey, dmoztools tam olarak ne zaman açılacak bilgi yok mu ?
gokhanfil Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 Selamlar, Site eklemeleri ne zaman yapılacağı ile ilgili bizlerinde şuan bilgisi yok. Ancak kısa süre içerisinde aktif edileceğini düşünüyoruz.
Ahmet Seyda Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 (edited) Biz çok önceleri <site name removed per forum terms> için dmoz kaydımızı yaptırmıştık, şimdi yeni açtığımız siteler var, onlar için kayıt gerekmiyor mu. Edited May 30, 2017 by Elper
mustafa pamuk Posted May 29, 2017 Posted May 29, 2017 (edited) <site name removed per forum terms> sitemi nasıl kayıt ettirebilirim. Edited May 30, 2017 by Elper
drysfer Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 site kayıt işlemleri hala yokmu ne zaman başlayacak bilgi verebilirmisiniz
RZ Admin Elper Posted June 6, 2017 RZ Admin Posted June 6, 2017 Not possible to register any sites at the moment. Dmoztools is a static directory created from the last Dmoz data. Şu anda herhangi bir site kayıt mümkün değil. Dmoztools son Dmoz verilerden oluşturulmuş statik bir dizindir. elper {moz}:curlie: All opinions expressed are my own, and do not necessarily represent the official point of view of the administration of either this forum or the directory.
Recommended Posts