Steve Kent Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Merhaba, Editörlük başvurusunda bulundum. Gelen doğrulama e-mailinde doğruma linkini tıkladığımda " Not a valid key." yazıyor. Tekrar bu kodun gelmesini nasıl sağlarım? Tekrar başvuru yaptığımda tekrara düşmek istemiyorum. username: genxer
Meta pvgool Posted June 9, 2016 Meta Posted June 9, 2016 Başvurunuz alınmıştır. Bunu aşağı döndü söylüyorum bir e-posta almış olmalıdır. Özel nedeni " Açık Dizin''in bu bölümü altında; internet sitesi tasarım hizmetleri sunan ve adı P ile başlayan şirketlere ait. " ----- Yukarıdaki metin Google Translate kullanılarak yazılmış I will not answer PM or emails send to me. If you have anything to ask please use the forum.
Steve Kent Posted June 9, 2016 Author Posted June 9, 2016 Başvurunuz alınmıştır. Bunu aşağı döndü söylüyorum bir e-posta almış olmalıdır. Özel nedeni " Açık Dizin''in bu bölümü altında; internet sitesi tasarım hizmetleri sunan ve adı P ile başlayan şirketlere ait. " ----- Yukarıdaki metin Google Translate kullanılarak yazılmış Hi pvgool, Today i will send again and system sended activation url still i see "Invalid Key" alert text.
Bayram Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Merhaba, Ben de aynı uyarıyı alıyorum "Not a valid key." birkaç ay önce başvuru yapmıştım, o zaman da hep aynı uyarıyı aldım. bir türlü başvurumu tamamlayamadım. yardımcı olabilir misiniz? username : bymamuk
dedirten Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 Merhaba, ben bir Meta Editör değilim. Fakat biraz mantık yürütebilirim. 'Login' olmaya çalışıyor musunuz, kullanıcı adı ve şifrenizle? O zaman bir uyarı veriyor mu? -DMOZ'a nasıl site önerilir?-
RZ Admin Elper Posted August 7, 2016 RZ Admin Posted August 7, 2016 @Bayram - That happens because the "one-time" link has already been clicked. Your editor application is queued normally (our reference 209515) You'll get a mail when it is reviewed, whatever the decision. The time this takes is variable, usually between two weeks and two months, but it can be quicker or far longer. elper {moz}:curlie: All opinions expressed are my own, and do not necessarily represent the official point of view of the administration of either this forum or the directory.
Recommended Posts