kaantukek Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Merhabalar, Editörlük başvurum kabul edilmedi, aynı kategoriye yine aynı şekilde tekrar başvurdum. 2. gün tekrar reddedildi. Aynı kategoriye tekrar başvurdum, bu sefer değerlendirme yorumuyla reddedildi. Ancak değerlendirme yorumunu anlamadım? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Değerlendiren editörün yorumları: Please do not submit multiple applications. Your other application is being reviewed. Lütfen birden çok uygulama göndermeyin. Diğer uygulama incelenmesi. Ayrıca şifremi unuttum diyorum; Invalid editor name: kaantukek hatası alıyorum. Ancak normalde bulunamadı hatası veriyor. Ve sayfada farklı bir hata mevcut. bkz: dmoz.org/public/profile?editor=kaantukek Teşekkürler,
dedirten Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Merhaba; Bu soruya cevabı bir meta editör verebilir. Editör alımlarına dair benim bir yetkim yok. -DMOZ'a nasıl site önerilir?-
kaantukek Posted April 22, 2016 Author Posted April 22, 2016 Meta editörlerinden dönüş beklemekteyim, yorumunuz için teşekkürler.
dedirten Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Halihazırda editörlük başvuruları kuyruğunda bekleyen bir başvurunuz varmış. -DMOZ'a nasıl site önerilir?-
kaantukek Posted April 24, 2016 Author Posted April 24, 2016 Halihazırda editörlük başvuruları kuyruğunda bekleyen bir başvurunuz varmış. Bekleyen başvurum olmasına imkan yok, bir hata olmalı. Bunu nasıl inceletebilirim?
RZ Admin Elper Posted April 25, 2016 RZ Admin Posted April 25, 2016 You have an application waiting for review, for the category World/Türkçe/Ekonomi_ve_İş_Dünyası/Ticari_Hizmetler/Danışmanlık/Finans our reference 207023 elper {moz}:curlie: All opinions expressed are my own, and do not necessarily represent the official point of view of the administration of either this forum or the directory.
kaantukek Posted April 25, 2016 Author Posted April 25, 2016 (edited) You have an application waiting for review, for the category World/Türkçe/Ekonomi_ve_İş_Dünyası/Ticari_Hizmetler/Danışmanlık/Finans our reference 207023 O başvuruma hiçbir cevap gelmedi. Uzun da zaman geçti. Bende tekrar başvuru yaptım. Tekrar başvurularımın 3üne de red geldi, ancak o başvuru halen beklemede. Translate: He did not refer to any answer. Long as time passed. I did contact me again. It came the rejection of my application to 3 again, but that application is still pending. Edited April 25, 2016 by kaantukek
sakaryamedyahaber Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Selam üstatlarım sakarya medya haber sitemi dmoz.org nasıl kayıt yapabılırız. Yardıcılık Olabılırmısın
dedirten Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 @sakaryamedyahaber Selam; Eğer siteniz Sakarya İli öncelikli, klasik bir haber sitesi ise: http://www.dmoz.org/public/suggest?cat=World/T%C3%BCrk%C3%A7e/B%C3%B6lgesel/Orta_Do%C4%9Fu/T%C3%BCrkiye/B%C3%B6lgeler/Marmara/Sakarya/Bas%C4%B1n_ve_Yay%C4%B1n adresindeki formu doldurmanız yeterli. -DMOZ'a nasıl site önerilir?-
kaantukek Posted May 4, 2016 Author Posted May 4, 2016 O başvuruma hiçbir cevap gelmedi. Uzun da zaman geçti. Bende tekrar başvuru yaptım. Tekrar başvurularımın 3üne de red geldi, ancak o başvuru halen beklemede. Translate: He did not refer to any answer. Long as time passed. I did contact me again. It came the rejection of my application to 3 again, but that application is still pending. You have an application waiting for review, for the category World/Türkçe/Ekonomi_ve_İş_Dünyası/Ticari_Hizmetler/Danışmanlık/Finans our reference 207023 Return I expect from you
RZ Admin Elper Posted May 8, 2016 RZ Admin Posted May 8, 2016 Still waiting for review. elper {moz}:curlie: All opinions expressed are my own, and do not necessarily represent the official point of view of the administration of either this forum or the directory.
Recommended Posts