Jump to content

Recommended Posts

Posted

İyi günler,

Bir çok dilde bulunan "Reference: Quotations" başlığı için bir Türkçe dizin bulunmuyor. Açılması yönünde öneri yapmak istiyorum.

Posted
Örnek vermeyeceğim tabi fakat kategorinin orijinal başlığına bakarsanız çoğu dilde durumu aynı. O dillerden daha fazla özgün Türkçe websitesinin mevcut olduğunu düşünüyorum.
Posted

Yeni kategoriler, editöre has bir forumda tartışılarak açılıyor. Ve en az 3 tane listelenebilir site barındırmaları gerekiyor.

Bir hobi olarak editör olmayı düşünür müsünüz? Bahsettiğiniz içeriğe yakın bir kategoriye editörlük başvurusu yaparak... Daha sonra o tartışmayı siz başlatabilirsiniz örneklerinizle.

Posted
Bir katkım olacağını düşünüyorsanız başvuru yapayım. Zira konuyu gündeme getirmemin asıl sebebi; bahsettiğim kategori için bulunan dillerde Türkçenin olmamasının büyük eksiklik olduğunu düşünmemdir.
Posted

DMOZ için içeriğin orijinal olması çok önemli bir şeydir.

İnternette dolanan sözlerin bir seçki biçiminde bir sitede/sayfada toplanması kesinlikle özgünlük değildir.

Bahsettiğiniz sitelerin benim bahsettiğim özgünlükle örtüşeceğini düşünürsanız elbette başvuru yapmalısınız.

Ama özgünlük olarak aynı şeyi anlamıyorsak, başvuru yapmanızı tavsiye edemem.

• Create New...