Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

merhabalar,

sitemi <url removed> fakat kimse ilgilenmedi, en sonunda bir editör para karşılığı onaylayacagını söyledi. Artık bu işler paraylamı oluyor?

 

Hello,

I add my site to DMOZ <url removed per forum terms> my address, but nobody was interested, ultimately the money will confirm the editor he said. Now this is happening parayla my work?

Edited by Elper
Posted

Merhaba;

 

Evvela forum kuralları gereği web adreslerimizi forumda paylaşmamalıyız.

 

Sitelerin DMOZ dizinlerinde yayınlanması biraz zaman alabiliyor. Bu süreler tamamen başvurduğunuz kategoriye ekleme yapmaya yetkili editörlerin zaman ayırmalarına ve eklenme talebi yoğunluğuna göre değişiklik gösteriyor.

 

Para karşılığı site ekletmek kesinlikle kabul edilebilir bir şey değil. Sitenizin eklenmesi için tek bir geçerli kriter vardır: o da DMOZ yönergelerine uygunluğudur. Çeşitli yollarla dmoz dizinine kural dışı bir siteyi ekletmeyi başarabilseniz dahi hiçbir editör sitenizin yayınlanmaya devam edeceğini size garanti edemez ve en nihayetinde yönergelere uymayan site silinir.

 

Para karşılığı site eklemek, ekleme talebinde bulunmak, kanıtlanabildiği takdirde bir editörün editörlük yetkilerini kaybetmesiyle sonuçlanır. Editörü şikayet etmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

https://www.dmoz.org/public/abuse?cat=World/T%C3%BCrk%C3%A7e&lang=tr

×
×
  • Create New...