Mesut YILMAZ Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Merhaba. Giriş yapmak istediğimde mail ile aktivasyonu tamamlayın diyor. Fakat gelen bir mail yok. Ne yapmamız gerekiyor? Onaylandı mı? Üyelik ismim ile başvuru yaptım.
dedirten Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Editörlük başvurunuzun tamamlanabilmesi için mail ile gönderilen linki tıklamanız veya bir şekilde bir kere web tarayıcısında açmanız gerekiyor. Mail spam filtresine takılmış olabilir, spam kutusunu kontrol ettiniz mi? -DMOZ'a nasıl site önerilir?-
Mesut YILMAZ Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 Baktım tek tek mailime fakat birşey gelmemiş. Tekrar başvuru yapmak istediğimde bu kullanıcı adı alınmıştır diyor.
dedirten Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 (edited) Bu durumda yapabileceğiniz 2 şey var: 1. Ya başka bir mail hizmeti sağlayıcıdan alınma bir mail adresiyle aynı kategoriye yeniden başvurmak* 2. Ya burada Editörlük başvurusunun akıbetini görmeye yetkili bir yöneticinin size yardım etmesini beklemek. *: Eğer 1. koşuldaki işlemi yaparsanız, daha sonra gelmeyen mail elinize geçse bile kesinlikle tıklamamanız gerekmekte. Zira iki tane farklı editör hesabı kesinlikle yasak ve 2 hesabı da birden kaybetmekle sonuçlanıyor. Edited February 12, 2015 by dedirten 1 -DMOZ'a nasıl site önerilir?-
Mesut YILMAZ Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 Ben 2. Seçeneği bekleyeyim o zaman. Teşekkür ederim cevaplar için
Meta pvgool Posted February 16, 2015 Meta Posted February 16, 2015 @dedirten please do not answer questions, only editors should answer them google translate: sorulara cevap lütfen, sadece editörler onlara cevap olmalıdır 2 I will not answer PM or emails send to me. If you have anything to ask please use the forum.
dedirten Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 i didn't know that. OK, i will not any more answers. bilmiyordum, bir daha cevap vermem... 1 -DMOZ'a nasıl site önerilir?-
Mesut YILMAZ Posted February 19, 2015 Author Posted February 19, 2015 Herhangi bir mail gelmedi henüz?
doganbuyukbas Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Editörlüğünüz ile ilgili mail gelmediyse beklemeniz gerekir. Olumlu yada olumsuz başvuru mailinize gelecektir mail.
dedirten Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Editörlüğünüz ile ilgili mail gelmediyse beklemeniz gerekir. Olumlu yada olumsuz başvuru mailinize gelecektir mail. @doganbuyukbas kullanıcı editörlük başvurusu yapmış fakat başvuruda bildirilen e-mailin gerçekliğini doğrulamak adına (email auth) herhangi bir mail gelmemiş dolayısıyla başvuru auth linkiyle doğrulanmamış. bu editörlük başvurusunun hiç yapılmamış gibi işlem görmesi sonucunu doğurmaz mı? "Başvuru yaptım editör oldunuz/olamadınız maili gelmedi" demiyor kullanıcı. Başvuru yaptım, başvurunun aktivasyon maili gelmedi diyor! -DMOZ'a nasıl site önerilir?-
doganbuyukbas Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 @doganbuyukbas kullanıcı editörlük başvurusu yapmış fakat başvuruda bildirilen e-mailin gerçekliğini doğrulamak adına (email auth) herhangi bir mail gelmemiş dolayısıyla başvuru auth linkiyle doğrulanmamış. bu editörlük başvurusunun hiç yapılmamış gibi işlem görmesi sonucunu doğurmaz mı? "Başvuru yaptım editör oldunuz/olamadınız maili gelmedi" demiyor kullanıcı. Başvuru yaptım, başvurunun aktivasyon maili gelmedi diyor! @MaXCoDeR meta editörümüz bu konuda bizlerden daha bilgilidir.
gokhanfil Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Göndermiş olduğunuz editörlük başvuruları sonrasında auth kodun mailinize gelmesi bir kaç gün sürebilir. Başvuru yaptığınız mail hesaplarının hotmail, mynet, yahoo gibi ücretsiz e-posta servisi olmamasına özen gösterirseniz editörlük işlemlerinizin hızlanabilir.
Recommended Posts