Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Bu durumda yapabileceğiniz 2 şey var:

1. Ya başka bir mail hizmeti sağlayıcıdan alınma bir mail adresiyle aynı kategoriye yeniden başvurmak*

2. Ya burada Editörlük başvurusunun akıbetini görmeye yetkili bir yöneticinin size yardım etmesini beklemek.

*: Eğer 1. koşuldaki işlemi yaparsanız, daha sonra gelmeyen mail elinize geçse bile kesinlikle tıklamamanız gerekmekte. Zira iki tane farklı editör hesabı kesinlikle yasak ve 2 hesabı da birden kaybetmekle sonuçlanıyor.

Edited by dedirten
  • Like 1
  • Meta
Posted

@dedirten please do not answer questions, only editors should answer them

google translate: sorulara cevap lütfen, sadece editörler onlara cevap olmalıdır

• Like 2

I will not answer PM or emails send to me. If you have anything to ask please use the forum.

• 1 month later...
Posted
Editörlüğünüz ile ilgili mail gelmediyse beklemeniz gerekir.

Olumlu yada olumsuz başvuru mailinize gelecektir mail.

@doganbuyukbas

kullanıcı editörlük başvurusu yapmış fakat başvuruda bildirilen e-mailin gerçekliğini doğrulamak adına (email auth) herhangi bir mail gelmemiş dolayısıyla başvuru auth linkiyle doğrulanmamış. bu editörlük başvurusunun hiç yapılmamış gibi işlem görmesi sonucunu doğurmaz mı? "Başvuru yaptım editör oldunuz/olamadınız maili gelmedi" demiyor kullanıcı. Başvuru yaptım, başvurunun aktivasyon maili gelmedi diyor!

Posted
@doganbuyukbas

kullanıcı editörlük başvurusu yapmış fakat başvuruda bildirilen e-mailin gerçekliğini doğrulamak adına (email auth) herhangi bir mail gelmemiş dolayısıyla başvuru auth linkiyle doğrulanmamış. bu editörlük başvurusunun hiç yapılmamış gibi işlem görmesi sonucunu doğurmaz mı? "Başvuru yaptım editör oldunuz/olamadınız maili gelmedi" demiyor kullanıcı. Başvuru yaptım, başvurunun aktivasyon maili gelmedi diyor!

@MaXCoDeR meta editörümüz bu konuda bizlerden daha bilgilidir.

• 3 months later...
Posted
Göndermiş olduğunuz editörlük başvuruları sonrasında auth kodun mailinize gelmesi bir kaç gün sürebilir. Başvuru yaptığınız mail hesaplarının hotmail, mynet, yahoo gibi ücretsiz e-posta servisi olmamasına özen gösterirseniz editörlük işlemlerinizin hızlanabilir.
  • Create New...