deChiffre Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Merhaba arkadaşlar. Daha önce sitem 2 defa dmoz dizininde listelendi ve listelendikten sonra sitemde özellikle portalda hiç spam içerik yayınlamadım. Copy içerik bulundurmadım. Fakat sitem dizinden kaldırıldı sonra tekrar tekrar başvurmama rağmen listelenmedi dmoz'da.. bunun nedeni ne acaba?
badchucky Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Merhaba deChiffre Başvurular gibi dizinden kaldırılma konusunda ne yazık ki site sahiplerine herhangi bir bilgi veremiyoruz. Ancak şunu söyleyebilirim, sitenizi gözden geçirip dizin yönergelerimize aykırı içerikler barındırıp barındırmadığını kontrol ediniz, eğer yönergelere uyumsuz içerikler barınıyorsa bu sorunlu olan kısımları düzenledikten sonra siteniz için tekrar dizine önerme başvurusu gönderebilirsiniz.
deChiffre Posted June 15, 2014 Author Posted June 15, 2014 Merhaba badchucky, Sitemi satın aldım 6 sene önce. Sitemde daha önce alınmış içerikler mevcut fakat ben bu içerikleri kaldırınca not found hatalarında artış oluyor ve ben özgün içerikler giriyorum artık. ama buna rağmen hala kabul edilmiyor. dmoz dizinine eklenmemesi için gerekli nedenler neler onu bilmediğim için ancak güncel içerik girebiliyorum. önerileriniz var mıdır acaba?
badchucky Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Merhaba deChiffre Site sahiplerine herhangi bir bilgi veremiyoruz. Sitenizi önerdikten sonra sitenizin incelenmesi bir günle iki yıl arasında değişebilir. Bunun sebebi odp’nin gönüllülük esasına dayalı olmasıdır.
Recommended Posts