cacala Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Merhaba ben editör CaCaLa Günlerdir selimsumlu ancak maxcoder'e hem sitelerinden hem işyerleri üzerinden ulaşmaya çalışıyorum ancak malesef ulaşamadım. Editörlük hesabıma giremiyorum bir kaç gün öncede editör bir arkadaşıma sordum hesabıma giremiyorum diye cacala nickim üzerinden profilime baktı ve hacklenmiş dedi. Acil olarak yardımlarınızı rica ediyorum. Editör olarak kayıtlı olduğum e-mail adresi <email removed> dur.
RZ Admin Elper Posted December 14, 2012 RZ Admin Posted December 14, 2012 Bildirdiğiniz için teşekkür ederiz. elper {moz}:curlie: All opinions expressed are my own, and do not necessarily represent the official point of view of the administration of either this forum or the directory.
cacala Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 Arkadaşlar hala hiç kimse yardımcı olmadı
RZ Admin Elper Posted January 29, 2013 RZ Admin Posted January 29, 2013 Ben rapor, bu bilgi ve bir şeyler yapmak gücü olan biri için bekliyor. Ben onlara hatırlatacaktır. elper {moz}:curlie: All opinions expressed are my own, and do not necessarily represent the official point of view of the administration of either this forum or the directory.
cacala Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Ben rapor, bu bilgi ve bir şeyler yapmak gücü olan biri için bekliyor. Ben onlara hatırlatacaktır. Elper hala kimse yardımcı olmadı üst yöneticilerden cevap alamadınız mı acaba ? Teşekkürler...
Recommended Posts