mordor Posted October 17, 2004 Posted October 17, 2004 (edited) Zwracam się z prośbą do osób zgłaszających strony drogą e-mailową. Właściwym sposobem zgłaszania stron jest zgłoszenie przez stronę www.dmoz.org w odpowiedniej kategorii... Redaktorzy są naprawde zajęci redagowaniem stron w katalogu i nie jest przyjemne dla nich dostawanie kilkunastu maili o treści typu: "prosze dodaj moją strone - www.xyxyxyxyxyxy.republika.pl, bo juz 25 razy zgłosiłem strone do tamtej kategorii i nie ma jednak..." Z poważaniem, Mordor Edited July 18, 2018 by Elper
goodSpeed Posted October 19, 2004 Posted October 19, 2004 powiem Tobie, że ja dodałem raz Zwracam się z prośbą do osób zgłaszających strony drogą e-mailową. Właściwym sposobem zgłaszania stron jest zgłoszenie przez stronę www.dmoz.org w odpowiedniej kategorii... Redaktorzy są naprawde zajęci redagowaniem stron w katalogu i nie jest przyjemne dla nich dostawanie kilkunastu maili o treści typu: "prosze dodaj moją strone - www.xyxyxyxyxyxy.republika.pl, bo juz 25 razy zgłosiłem strone do tamtej kategorii i nie ma jednak..." Z poważaniem, Mordor i to przez dmoz właśnie. to było huhuhuuu... chyba z pół roku temu i jakoś ani stron obydwu nie ma w katalogu ani na forum nie dostałem odpowiedzi...
sobiek808 Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 Pytanie jak mogę dodać swoją stronę do kategorii meble ogrodowe / sklep online , muszę pisać na maila do administratora?
SklepSlubnyLove Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 Dodawanie stron jest wyłączone do odwołania.
Recommended Posts