Welcome to Resource Zone.

Zoekresultaat aanpassen

martijn189

New Member
Joined
Apr 21, 2012
Goedemorgen,

Ik kom op deze site via Google webmaster tools. Ik denk dat in de DMOZ een verkeerde zoek resultaat staat die Google op zijn beurt weer overneemt.

Als ik in Google of DMOZ zoek op "chiropractie imbos" dan krijg ik als resultaat o.a. terug: "Chiropractie Imbos - Chiropractie praktijk in De Lutte (overijssel). Chiropractor is N. Imbos D.C.'.

Het probleem is dat de praktijk al enkele jaren niet meer in de Lutte zit, de praktijk zit in Rijssen. Als iemand toegang heeft tot de DMOZ, zou iemand dan zo vriendelijk willen zijn "de lutte" te vervangen door "Rijssen"?

Ik heb bij google echt alles al geprobeerd, maar het lijkt echt hier vandaag te komen.
 

pvgool

kEditall/kCatmv
Curlie Meta
Joined
Oct 8, 2002
Als de omschrijving in DMOZ aangepast moet worden dan kan je daar zelf een verzoek voor indienen. Ga naar de categorie waar de site opgenomen is en dien een verzoek in.
Omdat ik in een goede bui ben heb ik de vermelding opgezocht en gecontroleerd of jouw opmerking correct is. En dat blijkt zo te zijn. Ik heb de vermelding aangepast. Het kan een tijdje duren voordat dit ook in ze zoekresultaten te zien is. In de categorie kan je het al zien.
https://curlie.org/World/Nederlands/Gezondheid/Alternatieve_Geneeswijzen/Chiropractie/

Om te voorkomen dat Google de omschrijving van DMOZ overneemt kan je een NOODP tag op je website plaatsen.
zie http://www.metatags.nl/google_meta_name_noodp
 
Top Bottom