Welcome to Resource Zone.

Zijn subdomeinen dieplinks?

wacf

Member
Joined
May 25, 2004
Hallo,

Onlangs probeerde ik http://webtools.wacf.nl aan te melden onder https://curlie.org/World/Nederlands/Computers/Internet/Web_Development/ .

Nu merkte ik dat de link die opgenomen werd veranderd was naar http://www.wacf.nl , een pagina waarop de links staan naar al mijn sites, die op het gebied van inhoud totaal niets met elkaar te zien hebben. De link naar het subdomein webtools staat daar weliswaar wel tussen.

Ik weet wel dat dieplinks niet zo snel aanvaard worden, maar de URL van het subdomein dat ik opgegeven had kan volgens mij toch aanzien worden als een aparte site.

Is er een manier om de huidige opgenomen link te veranderen in het subdomein of is dit onmogelijk?

Alvast hartelijk dank.
 

pvgool

kEditall/kCatmv
Curlie Meta
Joined
Oct 8, 2002
Voor ons zijn subdomeinen gelijk aan deeplinks.
En deeplinks worden normaal niet opgenomen.
Er zijn hier uitzonderingen op maar die lijken mij hier niet van toepassing. Door de (helaas) slechte ervaringen in Web_Development wordt daar alleen de main-url opgenomen.
 

wacf

Member
Joined
May 25, 2004
Indien ik een nieuw domein (een top-level, dus geen sub) zou koppelen aan de huidige site (webtools.wacf.nl), en de link naar wacf.nl wegnemen, zou deze dan wel aanvaard worden?

Ik zou dit dan doen voor elk subdomein dat ik nu heb en deze sites allemaal aanmelden onder hun respectievelijke categorieën.

Is dit een verstandige beslissing of wordt er sowieso maar één site per webmaster opgenomen?
 

pvgool

kEditall/kCatmv
Curlie Meta
Joined
Oct 8, 2002
Nee. Ook dan zouden ze niet acceptabel zijn.
Er wordt niet een site per webmaster opgenomen. De regel is 1 bedrijf = 1 website. Indien de onderwerpen van de site(s) zeer sterk van elkaar verschillen kan daarop een uitzondering gemaakt worden.
Verder dient de site natuurlijk aan al onze andere eisen te voldoen, zoals unieke content.
 
Top Bottom