Welcome to Resource Zone.

Waarom geen indicatie van opname Dmoz?

Joined
Nov 13, 2005
Omdat de Dmoz directory zeker over het algemeen als kwalitatief belangrijk wordt gezien is het merkwaardig dat er aan de editors geen tijdslimiet voor afhandeling van aanvragen wordt gekoppeld.
Als kleine provider adviseren wij aan onze relaties dmoz door voor registratie maar het roep steeds meer vragen op als sommige relaties binnen 1 maand zijn opgenomen en andere goede websites zoals mediacontact.nl en adverteren-zoekmachine.nl etc ook kwalitatieve sites in het duister blijven staan. Als het door vele aanvragen komt is het wellicht zaak meer editors te betrekken bij Dmoz.

Met vriendelijke groet,
Mathe Hoogeboom
 

pvgool

kEditall/kCatmv
Curlie Meta
Joined
Oct 8, 2002
Omdat DMOZ puur gebouwd wordt door vrijwilligers is het niet te voorspellen wanneer een gemelde site bekeken zal worden. In sommige delen van DMOZ hebben we dan ook nog last van grote hoeveelheden spam die de verwkering van goede sites ernstig vertragen. Dit alles zorgt ervoor dat sommige sites binnen enkele dagen bekeken worden en dat sommige anderen misschien wel enkele jaren zullen moeten wachten.

Als je jullie relaties advies geeft is het ook van belang om te melden hoe DMOZ werkt en dat geen enkele site een garantie heeft op opname en al helemaal dat we geen garantie kunnen geven over de tijd die zal verstrijken tussen aanmelding en verwerking.
O, en vertel ze ook even dat een site slechts eenmaal in de beste categorie gemeld moet worden. Overmatig aanmelden in allerlei categoriën en met allerlei deeplinks van de sites wordt als spam gezien en kan als resultaat een ban van de site, de aanmelder en in het ergste geval alle sites van die aanmelder tot gevolg hebben.
 
Top Bottom