Welcome to Resource Zone.

Voorstel nieuwe categorie

collusion

Member
Joined
Apr 26, 2004
Hierbij een voorstel voor een nieuwe categorie in DMOZ Nederlands

World/Nederlands/Computers/Software/Diagnose Software

Lijkt me een zeer nutige toevoeging aan deze index.
hierbij alvast wat websites:

www.pcdiagnose.nl
www.winstress.nl

Uitziende naar uw reactie,

Gr.

Collusion
 

pvgool

kEditall/kCatmv
Curlie Meta
Joined
Oct 8, 2002
Indien er voldoende sites voor deze categorie zijn dan wordt hij zeer waarschijnlijk aangemaakt. Vaak volgen we immers de Engelstalige indeling waar Computers/Software/Diagnostics/ reeds bestaat. Het lijkt er echter op dat er nog onvoldoende Nederlandstalige sites zijn.

www.pcdiagnose.nl zal in ieder geval niet vermeld worden omdat dit een mirror is van www.uxd.nl , die site staat reeds vermeld in World/Nederlands/Computers/Computers/Hardware/. Tevens is de site vermeld in de eerdere vermelde Engelstalige categorie Diagnostics.

In onze logs zie ik dat beide sites meerdere keren aangemeld zijn in verschillende categoriën. Gezien de aantallen wordt dit door ons als spam gezien. Hierbij dan ook een vriendelijk verzoek om beide sites niet meer opnieuw aan te melden. Mocht je wijzigingen in de bestaande vermelding willen aanbrengen dan kan dat via de link "bijwerken vermelding", geef daarbij wel duidelijk aan wat je gewijzigd wil hebben en waarom. Een van onze redacteuren zal dat verzoek dan in overweging nemen. Er is geen garantie dat het verzoek uitgevoerd zal worden, er is ook geen garantie wanneer dat zal gebeuren.
De site zal echter slechts in 1 Nederlandse en in 1 Engelse computer categorie vermeld worden.

Omdat winstress een site is van hetzelfde bedrijf geef ik je weinig kans op een vermelding. Indien het om producten van vergelijkbare aard gaat dan krijgt een bedrijf meetsal maar 1 vermelding. Het gaat hier duidelijk om een zelfde soort product.
 

collusion

Member
Joined
Apr 26, 2004
Okey ik zal er rekening mee houden en de sites niet meer aanmelden.

Bedankt voor uw snelle reactie,

Gr.

Collusion
 
Top Bottom