Welcome to Resource Zone.

Vedr. optagelse på DMOZ

Stokerpiller

Member
Joined
Jul 25, 2006
Hej

Jeg vil lige starte med at gøre opmærksom på en lille fejl der kom på skærmbilledet efter tilmelding til dette forum:

Du vil modtage en email i din indbakke. Du SKAL følge linket i denne email før du kan poste i dette førum. Indtil du gør det, vil du få besked på at du ikke har tilladelse til at poste.
Forum er stavet førum.

Nu til det egentlige problem. For ca. 5-6 uger siden tilmeldte jeg sitet http://www.stokerpiller.dk/
Jeg begik sandsynligvis den fejl at tilmelde den under kategorien Hus & have istedet for Forbrugerinformation som, set med mine øjne, er den korrekte.

Efter tilmelding af mit website, har jeg fået en del kritik at mit design i div. fora beregnet til dette. Det har medført at jeg har lavet et nyt, pænere og langt mere funktionelt design. Indholdet er dog stort set det samme selvom et webstite som omtalte, altid vil være under opbygning da der løbende kommer flere oplysninger fra brugerne.

Jeg kan forstå på andre tråde at der ikke kommer noget svar hvis siden bliver afvist eller optaget. Dette vil jeg kommentere som en afslutning.

Mit problem er at jeg ikke ved om jeg kan tillade mig at tilmelde sitet igen? Som sagt er der ændret meget i designet så siden ser pænere ud, men jeg ville da nødig blive udelukket pga. spam så derfor tør jeg ikke tilmelde sitet igen.
Iøvrigt er jeg ikke i tvivl om at sitet hører hjemme i Open Directory - ikke pga. proffessionelt design eller velskrevet kode - der er mangler:D Men fordi sitet er særdeles relevant for den målgruppe det henvender sig til.


Problematikken ved ikke at give besked når et site optages eller afvises:
Vi kan sammenligne det med at sende en jobansøgning. Nogle virksomheder skriver et svar til ALLE og andre gør ikke.
De virksomheder der giver alle ansøgere et svar, vil jeg kategorisere som de mere samvittighedsfulde. Vi kan endda bringe Emma Gad og "Takt & Tone" på banen:)
Dertil kommer de fakta at I rent faktisk kan gøre det helt automatisk. Hver gang I afviser eller godkender en ansøgning, kan der sendes en NOREPLY med svar til ansøger.

MvH
Ulrik

[hyperlinkvirkning fjernet for link til eget site - jensarentoft]
 

informator

kEditall/kCatmv
Curlie Meta
Joined
Aug 19, 2003
Location
Ukraine
Undskyld för jeg ikke kan skrive pa dansk ;)

Stavfelet är noterat och rapporterat.

Mit problem er at jeg ikke ved om jeg kan tillade mig at tilmelde sitet igen?
Om du skickar in en ny ansökan till samma kategori så ersätts den gamla, annars kan du också göra en notering om varför du skickar in sidan på nytt, så tror jag inte du riskerar betraktas som spammare. Jag ser dock inget skäl till att designen skulle påverka en redaktörs beslut om listning eller ej.

Jeg kan forstå på andre tråde at der ikke kommer noget svar hvis siden bliver afvist eller optaget. Dette vil jeg kommentere som en afslutning.
Du har säker hittat många trådar i forumet som svarar på varför vi inte svarar. Det är inte på grund av ohyfs utan för att det är ingen användbar information för dig och automatiserade svar gynnar bara spammare.
 

Stokerpiller

Member
Joined
Jul 25, 2006
Så er siden tilmeldt påny.
Desværre kunne jeg ingen steder skrive hvorfor jeg ansøgte påny.
Håber det går alligevel.

MvH
Ulrik
 
Top Bottom