Welcome to Resource Zone.

Vanhentuneiden linkkien päivitys

websiteguy

Member
Joined
Aug 9, 2006
ODP:n suomenkielisellä puolella on linkki ylläpitämälleni sivustolle, joka on muuttanut uuteen osoitteeseen maaliskuussa. Olen jättänyt päivityspyynnön samoihin aikoihin eli viitisen kuukautta sitten. ODP:ssä on kuitenkin yhä sivustoni vanha URL, josta löytyy enää linkki uudelle sivustolle.

Onko mahdollista, että yksittäisen URLin päivittäminen kestää näin pitkään? En halua tehdä päivityspyyntöä uudelleen, koska en halua syyllistyä spämmäykseen enkä jatkaa odottelua kuukausikaupalla. En myöskään haluaisi tehdä erillistä päivityspyyntöä tällaisen julkisen foorumin välityksellä. Mikä siis on asianmukainen menettely tämäntyyppisessä tilanteessa?
 

hannes

World/Suomi
Joined
Nov 3, 2002
Valitettavasti Suomi-luokassa on tällä hetkellä hieman jonoa noissa päivityksissä, ei tosin kovin paljoa onneksi. Osa päivityspyynnöistä on aiheettomia, joka sekin hidastaa päivitysten käsittelyä.

Laita vaan tähän luokka/sivusto, josta olet tehnyt päivityspyynnön. Muuten ei ole mitään keinoa varmistaa onko päivityspyyntö jonossa vai hukkateillä.
 

hannes

World/Suomi
Joined
Nov 3, 2002
Minusta näyttää kyseinen luokka olevan kunnossa, mutta uusin tieto ei vain ole vielä päivittynyt julkiselle sivulle.

Varmaan parin päivän kuluessa uusin tieto on julkisella sivulla, jos sitten asia ei ole kunnossa, niin voit palata asiaan.
 
Top Bottom