Welcome to Resource Zone.

TTV Energie67 nu dubbel aangemeld

wit

Member
Joined
May 19, 2004
TTV E'67 nu dubbel aangemeld

Als ik de regels goed heb begrepen is het dus toegestaan om een site zowel in een inhoudelijke als in een regionale categorie aan te melden. Ik ben in elk geval inmiddels wel zo brutaal geweest met nttb.nl/ener-
gie67 en heb me daarvoor o.a. laten inspireren door de site van tafeltennisvereniging Dordrecht *).
Betekent dit nu dat mijn twee aanvragen door twee verschillende redacteurs worden beoordeeld? Of is het zo dat de ene het werk doet en aan de andere advies uitbrengt? Wordt er sowieso veel onderling overlegd door de diverse redacteurs...?
Klinkt allemaal nogal nieuwsgierig, en dat klopt dan ook (!).

Vriendelijke groet, M. de Wit


*) Tijdens het seizoen een heerlijk actuele site trouwens, die van de TTV Dordt, maar wellicht een beetje overdreven dat-ie in z'n regionale categorie twee keer voorkomt... Of staat-ie op punt om als "cool" te worden gebrandmerkt?
 

pvgool

kEditall/kCatmv
Curlie Meta
Joined
Oct 8, 2002
Hallo,
Je hebt de regels goed begrepen.
Een tafeltennisvereniging kan aangemeld worden in https://curlie.org/World/Nederlands/Sport/Tafeltennis en in hun gemeente.

De 2 aanvragen kunnen door dezelfde of door verschillende redacteuren behandeld worden. Normaal gesproken hoeven zij daarbij geen onderling overleg te voeren. Als de aanmelding daar aanleiding toe geeft (maar dan is er meestal iets goed mis mee) dan vindt er vak wel overleg plaats.

En nu het echt goede nieuws. De site is reeds opgenomen (niet door mij) in zowel Dordrecht en in Tafeltennis. De url is wel aangepast naar http://www.witless.net/energie67/

Het was even zoeken naar die dubbelle vermelding maar ik heb hem gevonden. Er hoort maar een vermelding te staan. Dat is nu aangepast. Bedankt voor de tip.

Het kan nog enkele dagen duren voordat de vermeldingen te zien zijn op de publiek toegankelijke server.
 

wit

Member
Joined
May 19, 2004
Dat is inderdaad leuk nieuws (en bovendien sneller dan ik eerlijk gezegd had verwacht). Even for the record: ik had de site als nttb.nl/energie67 aangemeld omdat de site van de vereniging altijd (?) onder dat adres te vinden zal zijn. Zelfs al ga ik naar een andere club en neemt een ander het over, of als ik mijn witless.net-account zou beëindigen. Maar aan de andere kant ben ik nog altijd zeer tevreden met m'n club èn met m'n host, dus het is zeer waarschijnlijk dat ook witless.net/energie67 een stabiel adres is.

Mijn dank voor de volledige (en verrassende) informatie en ik houd de directories natuurlijk in de gaten...

Met vriendelijke groet, M. de Wit.
 

whizky

Meta/kMeta
Curlie Meta
Joined
Jul 25, 2003
We nemen geen redirects op in de directory zoals nttb.nl/energie67. Mocht het adress in de toekomst wijzigen, dan is daar een speciale "bijwerken vermelding" link voor op de pagina waar de site is opgenomen.
 

wit

Member
Joined
May 19, 2004
Da's duidelijk. Toevallig hoorde ik via het internationale status-forum van the Helper een tegenovergestelde mening. Maar die heeft uiteindelijk natuurlijk weinig te maken met de Nederlandse regionale pagina's. Ik ben weer helemaal (?) op de hoogte en zal inderdaad - mocht het voorkomen - een eventueel gewijzigd adres via de reguliere kanalen opgeven...

Vriendelijke groet, M. de Wit

P.S.: grappig dat de 'thumbshots'-directories eerder up-to-date zijn dan de gewone. Kan er alleen niet achterkomen waarom het plaatje ontbreekt, maar dat komt dan later wel een keer. Misschien is mijn META REFRESH van 6 seconden te kort om een screenshot te maken? (Dat laatste was een retorische vraag.)
 
Top Bottom