Welcome to Resource Zone.

Toevallig? 3 verdwenen sites in dmoz van mij

Rodjer

Member
Joined
Apr 2, 2005
Beste dmoz-editor,

Ik zat net in dmoz te kijken in een bepaalde categorie waar een paar sites van mij instonden. Deze staan er al in sinds 2003 a 2004 en behoren 100% tot de inhoud van de categorie en houden zich ook 100% tot de richtlijnen ervan. Kunt u mij vertellen waarom deze sites eruit zijn nu? Ik kan u een pm sturen met de dmoz categorie en de urls ervan. Ik vind dit heel bizar.

Graag uw reactie hierover.

Groeten,

Rogier
 

pvgool

kEditall/kCatmv
Curlie Meta
Joined
Oct 8, 2002
Rogier,
de redenen voor het verwijderen van sites uit de directorie kunnen heel divers zijn

Het kan zijn dat de sites niet bereikbaar waren. Ze zijn dan buiten het zicht van het publiek geplaatst en zullen door een redacteur opnieuw bekeken worden om te zien of het een tijdelijke situatie was of dat de site misschien verhuist is naar een andere url.

Het kan ook zijn dat we geconstateerd hebben dat de sites niet meer voldoen aan de richtlijnen. Dit kan gebeuren doordat de sites veranderd zijn of doordat de richtlijnen sinds opname van de sites veranderd zijn.

Het vermeld zijn van meerdere sites van een persoon / bedrijf in dezelfde categorie is in ieder geval tegen onze richtlijnen.

Je hoeft geen urls of categorie te vertellen want (wegens slechte ervaringen uit het verleden) kijken we niet op verzoek naar individuele situaties.
 

Rodjer

Member
Joined
Apr 2, 2005
Beste pvgool,

Bedankt voor je snelle reply hier op.
Het zou inderdaad best kunnen zijn dat er 2 sites tegelijktijd in 1 categorie stonden. Wel totaal verschillende onderwerpen en informatief. Wat ik kan nu doen zodat er minimaal eentje weer terugkomt? Een nieuwe aanmelding indienen?

Groet,

Rogier
 

pvgool

kEditall/kCatmv
Curlie Meta
Joined
Oct 8, 2002
Zoals ik al schreef zijn er 2 belangrijke mogelijkheden

1) de sites waren tijdelijk niet bereikbaar, ze staan nu te wachten tot een redacteur er naar kijkt (wanneer dat zal zijn kunnen we niet voorspellen) - geen reden om de site opnieuw aan te melden

2) de sites voldoen niet aan de huidige richtlijnen, geen reden om de site opnieuw aan te melden
 
Top Bottom