Welcome to Resource Zone.

Temporalt

Henrik

Member
Joined
Sep 17, 2003
Jeg har søgt om optagelse af et par websites, og de er endnu ikke blevet godkendt/optaget. Som udgangspunkt forudsætter/synes jeg de anmeldte websites kvalitet og niveau er i overensstemmelse med ODP ellers ville jeg ikke forsøge at søge optagelse, så mit spørgsmål er, hvor lang tid kan der gå inden jeg en optagelse vil kunne registreres, den en af mine anmeldelser er tilbage i starten af uge 3. Jeg kunne naturligvis forsøge igen og anmelde det første website, men der er vel ikke meget mening i gentagende gange at anmelde samme side, det virker vel mere som et irritationsmoment, eller hvad?

Hilsen
Henrik
 

Poetryboy

Member
Joined
Nov 12, 2003
Hej Henrik
For at starte bagfra, så får du intet ud af at tilmelde de samme sider igen, for så skal vi spilde tid på at finde ud af hvilken af tilmeldingerne vi vil bruge.
Mht. opdateringerne så tager det nogle gange lang tid før vi kommer ind og får kikket på hvert enkelt tilmelding. Dette er selvfølgelig et posetivt problem, at der er så mange der tilmelder sider. Men der er for tiden under 100 danske redaktører til over 4.000 danske kategorier! :monacle:

Ifølge retningslinierne besvares den slags spørgsmål om optagelse imidlertid ikke:
"If your site has been rejected, please keep in mind that arguing about the editorial decision will not be tolerated. Please note that at the bottom of the "add URL" screen it says "Netscape and the ODP have unfettered editorial discretion to determine the structure and content of the directory" and "a site's placement in the directory is subject to change or deletion at any time"

Vi gør dog vores bedste.

Med venlig hilsen
Poetryboy {moz}

P.S. Husk også på at der godt kan gå en del dage fra vi har optaget siden til at den er synlig i dmoz.
 
Top Bottom