Welcome to Resource Zone.

Tekniska problem

Status
Not open for further replies.

nea

Meta & kMeta
Curlie Meta
Joined
Mar 28, 2003
Just nu har vi tekniska problem med servrarna. För tillfället är den offentliga delen av katalogen statiska sidor som har genererats från en säkerhetskopia. Detta innebär att:

(1) de offentliga sidorna inte innehåller de senaste uppdateringarna av katalogen;

(2) skript, inklusive anmälan av webbplatser, anmälan om missbruk av katalogen och ansökan om att bli ny redaktör, inte fungerar; och

(3) vi har ingen möjlighet att kontrollera statusen på redaktörsansökningar.

Vi vet inte när de tekniska problemen kommer att vara lösta. När systemet fungerar igen kommer vi att uppdatera denna information -- undvik att starta trådar som frågar om varför katalogen inte fungerar som den ska eller när den kommer att vara tillgänglig igen.

Tack!
 

nea

Meta & kMeta
Curlie Meta
Joined
Mar 28, 2003
Redaktörsservern nu uppe

Till slut har de tekniska problemen åtgärdats och redaktörsservern fungerar igen. Observera att publika skript (anmäl ny webbplats, uppdatera länk, ansök om att bli redaktör, anmäl missbruk) fortfarande inte har startats. Vi har inte fått någon tidsplan för när det kommer att hända; så snart vi vet kommer denna information att uppdateras.

Tack för ert tålamod.
 

nea

Meta & kMeta
Curlie Meta
Joined
Mar 28, 2003
Ytterligare uppdatering

Uppdatering: Vissa publika skript fungerar igen. Nu går det att föreslå en webbplats för listning i katalogen, och att föreslå uppdatering av existerande listningar (länkarna "föreslå webbplats" och "uppdatera webbplats"). Det går också att ansöka om att aktivera redaktörskonton som har blivit inaktiva.
 

informator

kEditall/kCatmv
Curlie Meta
Joined
Aug 19, 2003
Location
Sweden
UPPDATERING: 23 februari 2007 -- Ansökan om att bli ny redaktör är nu öppen igen (länken "bli redaktör" alt. "ansöka om att redigera denna kategori"). För mer information om redaktörsansökning till Open Directory Project se https://curlie.org/help/become.html

Även funktionen för anmälan om missbruk fungerar nu.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom