Welcome to Resource Zone.

Svenska

sven

Member
Joined
Mar 22, 2002
Välkomna till ODP-redaktörernas öppna forum. Detta är platsen att ställa frågor om hur man får sin webbplats listad eller om hur man blir redaktör. Det går också bra att framföra kritik och påpeka missbruk. Just denna diskussionstråd är till för att göra det på svenska.

Hoppas vi kan var till nytta,

/Sven
Meta redaktör i ODP
 

Det va inte många som hittat och haft nyfikna frågor men dom kommer nog om vi ger det lite tid.

/Ove
 

Ok jag har en sak jag vill ta upp.
Jag vet vi har diskuterat detta förut men jag tycker personligen det är fel.

När du fått din listning i rätt kategori tex du har en internet butik och en fysik butik men bara hemsida på nätbutiken den har hamnat i www/internet/onlinehandel
då får man inte lista den i regionalt det tycker jag är lite skevt. Bara för man håller på med ett internet relaterat företag tycker jag att man ska bli listad i regionalt. Det kan hända att jag är ute och cyklar men ville ta upp det och se om det finns andra som tycker som mig. DETTA ÄR INGEN KRITIK BARA TANKAR.

/Ove
 

sven

Member
Joined
Mar 22, 2002
Jag tycker inte det är orimligt att vi kräver regionalt innehåll för att en webbplats ska listas i en regional kategori. Många lokala butiker med webbförsäljning har även information om sin lokala verksamhet på sidan och då är det OK att de även listas Regionalt.

/Sven
 

www.vinshoppen.com

Kan jag få status på www.vinshoppen.com
Den har blivit submittad förut det vet jag kanske flera gånger till och med
Kategori
World/Svenska/Webbutiker/Livsmedel/Drycker/
Mvh
/Ove
 

jophan

kEditall/kCatmv
Curlie Meta
Joined
Jul 22, 2002
Re: www.vinshoppen.com

Bra fråga. Den hade skickats till kategorin två gånger och kategorin ovanför också två gånger, och duplikaten var raderade. Men jag hittade inte originalanmälningen. Nå, den är listad nu.
 

http://www.safir.nu

Hej.
Tänkte bara höra hur status är på http://www.safir.nu
som jag försökte lägga in på
/Svenska/Datorer/Programvara/Operativsystem/Linux/Personliga_hemsidor/

Tack!

/Magnus
 

jophan

kEditall/kCatmv
Curlie Meta
Joined
Jul 22, 2002
Re: http://www.safir.nu

Eftersom webbplatsen är på engelska så skickade du in den till fel kategori, vilket har försenat handläggningen. Den ligger nu i den engelska delen av katalogen och väntar på att bli utvärderad. Eftersom den nästan saknar innehåll är det långtifrån säkert att den kommer att listas, men det avgör den redaktör i Computers-kategorin som så småningom kommer att titta på den.
 

nea

Meta & kMeta
Curlie Meta
Joined
Mar 28, 2003
Re: /World/Svenska/Regionalt/Europa/Litauen/

Your submission of a few days ago was received, and the web site is awaiting review.

Cheers,
-nea
 

sven

Member
Joined
Mar 22, 2002
ODP öppnar nu en klagomur för dem som tycker att någon redaktör gynnar vissa webbplatser eller att någon hemsideägare lyckats få sin webbplats listad för ofta eller på fel ställe.

Svensk version finns på: http://inelegant.org/report-abuse/se/

När man sänt in en rapport får man ett nummer som man kan spara och använda i framtiden för att se hur rapporten behandlats. Inga detaljer om enskilda personer eller webbplatser kommer att lämnas ut, men det är ett bra sätt att se till att vi inte glömmer din rapport.
 
Top Bottom