Welcome to Resource Zone.

stempeltempel

R

raybok

Hallo ,

Fijn dat er een NL forum is!

StempelTempel is geregistreerd in dmoz onder World: Nederlands: Webwinkelen: Handwerk.
Dat is fijn, we leveren immers zgn. art stamps voor de creatieve stempelaar.

Voornamelijk leveren wij echter kantoorstempels, dus zouden wij ook graag in de rubriek: World/Nederlands/Webwinkelen/Kantoor/ willen staan.
Kan dat geregeld worden?

Ik bedoel dus: aanwezig zijn in 2 rubrieken?

Bij voorbaat dank.
StempelTempel BV
Raymond
 
Last edited by a moderator:

pvgool

kEditall/kCatmv
Curlie Meta
Joined
Oct 8, 2002
Hallo,

Alhoewel een site normaal gesproken slechts 1 keer wordt vermeld zijn er uitzonderingen mogelijk. Zo kan een site bijvoorbeeld in zowel een thematische categorie (als webwinkelen) en in een regionale categorie (in de vestigingsplaats van het bedrijf) opgenomen worden. Ook als een site meerdere totaal verschillende onderwerpen behandeld kan de site bij al deze onderwerpen vermeld worden.
Een dubbelle vermelding zoals jij vraagt doen we eigenlijk niet. Ik heb jouw site even vluchtig bekeken en kan me voorstellen dat je liever in Webwinkelen/Kantoor vermeld wilt worden, dat lijkt mij jouw grootste doelgroep.

Mijn advies:
Zoek zelf de categorie onder Webwinkelen waaronder je zelf vermeld wilt worden. Ga dan naar Webwinkelen/Handwerk en vraag een update van de url aan. Geef hierbij duidelijk aan naar welke categorie je wilt verplaatst wilt worden en waarom, eventueel kan je ook een bijgewerkte omschrijving geven.

Let wel: Dit is geen garantie dat de site ook verplaatst zal worden. Het is aan de redacteur die het verzoek gaat behandelen om te bepalen of het verzoek geldig is.
 
R

raybok

Dank voor je antwoord.

We zullen over eea nadenken en kijken wat we ermee doen.
Mijn voorlopige conclusie is dit zo maar te laten dan.

Nogmaals dank. :)
 
Top Bottom