Welcome to Resource Zone.

skifte til kategori uden redaktør?

stormagasinet

Member
Joined
Aug 1, 2006
Hej alle,

tilbage i april måned skiftede jeg totalt ud i sortimentet på min webshop stormagasinet.dk. I den forbindelse anmodede jeg om af blive flyttet fra min gamle kategori til world:dansk:netbutikker:gaveartikler som jeg mente var den korrekte kategori for mit nye sortiment (enkelte af mine konkurrenter er listede her).

Desværre mener redaktøren af denne kategori ikke, at min shop hører hjemme her. Jeg har så prøvet at submitte urlen til kategorien World: Dansk: Netbutikker: Hus og have: Boligindretning i stedet. Dette er snart to måneder siden, men desværre er jeg ikke blevet optaget.

Da man kan anmode om at blive redaktør af denne kategori går jeg ud fra, at der p.t. ikke ER en redaktør. Hvad sker der så? Er der slet ingen der kigger på nye urls eller er behandlingstiden bare ekstra, ekstra lang?

What 2 do?

Mvh
stormagasinet
 

mads2000

Member
Joined
May 26, 2004
som du ved foretager vi ikke statuscheck for den enkelte side, men mere generelt kan jeg forsikre, at den hierakiske opbygning af ODP sikrer, at der altid er en redaktør fra en overliggende kategori, der kigger forbi med mellemrum
 

stormagasinet

Member
Joined
Aug 1, 2006
Hej Mads2000,

tak for svaret - det er rart at vide, at en eller anden tager sig af det på et tidspunkt...men hvor ER det bare frustrerende ikke at vide, om man ER blevet vurderet - og afvist - eller om man bare slet ikke er blevet vurderet endnu...suk...:(

Mvh
stormagasinet
 
J

Jesper76

mads2000 said:
den hierakiske opbygning af ODP sikrer, at der altid er en redaktør fra en overliggende kategori, der kigger forbi med mellemrum
Med hvor store mellemrum kigger den enkelte redaktør så forbi mailboksen? ;)

Jeg har sendt en mail med et spørgsmål til redaktøren for /World/Dansk/Fritid/ men har endnu ikke hørt noget. Det kan så være lige meget nu for spørgsmålet handlede netop om hvordan ODP/DMOZ håndterer kategorier uden redaktører (hvilket bliver besvaret i tråden her).

Enig i at det kan være frustrerende ikke, at få en udmelding hvis man ikke er blevet optaget.

Det er sikkert blevet foreslået før men... Kan OPD/DMOZ eventuelt lave en liste med sites, som ikke er blevet optaget i de enkelte kategorier?

Det vil spare mange for at vente forgæves på, at ODP/DMOZ får behandlet tilmeldingen, en tilmelding som måske allerede er blevet afvist uden at tilmelderen ved besked. Derved vil man kunne gå ind på listen, og se om tilmeldingen er blevet behandlet og afvist.
 

sfromis

Member
Joined
Mar 25, 2002
Problemet ifm behandling af forslag (ikke tilmeldinger) er at de fleste er spam. Og vi har ikke lyst til at give service til dem hvis primære hensigt er at snige sig udenom vores retningslinier. Så ved de hvornår de skal til at skjule sig bedre.

For websteder som der er ikke er sådanne problemer med, er det sådan set enklest at foreslå det på passende sted, og så lade være med at spekulere mere på det. Når en redaktør tager fat i forslaget, dukker den op i kataloget.

Med andre ord - hvis du ikke prøver at luske dig udenom vore retningslinier, kan du godt gå ud fra at dit forslag ikke er afvist. Og når det dukker op i kataloget, kan du jo set det. Men det hjælper ikke på noget (heller ikke din nattesøvn) at checke det hele tiden. Så brug hellere tiden på noget som du får noget ud af, kunderne f.eks. :)
 
J

Jesper76

sfromis said:
Problemet ifm behandling af forslag (ikke tilmeldinger) er at de fleste er spam. Og vi har ikke lyst til at give service til dem hvis primære hensigt er at snige sig udenom vores retningslinier. Så ved de hvornår de skal til at skjule sig bedre.
Forslag, ikke tilmeldinger - selvfølgelig :)

Jeg kan godt følge det med, at I ikke ønsker at hjælpe luskede foretagender med, at blive dygtigere til at få optaget deres sites. Men en eventuel liste med datoer for afslag og navne på de foreslåede websites (ikke URL's) oplyser jo kun, at forslaget er blevet gennemgået af en redaktør og er blevet afvist på en given dato - hvilket vel ikke kan være til megen hjælp for andre end dem, der blot ønsker at finde ud af om deres forslag er blevet afvist?

Nå, jeg har i al fald gjort mig umage med at beskrive mit forslag bedst muligt og ud fra retningslinjerne da, jeg sendte forslaget, og er sikker på at jeg har valgt den rette kategori. I øvrigt er mit website helt reelt (uden lusk og fusk) - så jeg kan vel sove roligt, og blot vente på at det bliver optaget på et tidspunkt :cool:

Tak for dit svar :)
 
Top Bottom