Welcome to Resource Zone.

site laten indexeren

Lentjes

Member
Joined
Jun 10, 2010
Hallo allemaal. Ik mijn site <url removed>een paar maanden geleden aangemeld om te laten indexeren. Helaas tot op heden nog niet geplaatst. Ik wil de regels voor aanmelden niet overtreden door nogmaals aan te melden. Wat moet ik doen?

Groet,

Fred
 

pvgool

kEditall/kCatmv
Curlie Meta
Joined
Oct 8, 2002
Gewoon wachten. De tijd tussen aanmelden en de verwerking kan variëren tussen enkele dagen en een paar jaar. Laatst heb ik zelf nog een aanmelding uit 2007 verwerkt. En dat is echt geen uitzondering. Als er geen redacteur interesse heeft in een bepaald onderwerp (categorie) dan kan verwerking van websites voor dat onderwerp lang duren.
Opnieuw aanmelden is niet nodig. Als een aanmelding eenmaal in het systeem zit dan verdwijnt hij niet zonder dat een redacteur de website beoordeeld heeft.
 

Lentjes

Member
Joined
Jun 10, 2010
Beste pvgool,

Dank voor de snelle reactie. Kan ik nog ergen zien of mijn aanmelding nog in een wachtrij staat en of e.e.a. allemaal wel goed gegaan is? Alvast dank voor uw antwoord.

Groet,

Fred
 

pvgool

kEditall/kCatmv
Curlie Meta
Joined
Oct 8, 2002
Nee, dat is helaas niet mogelijk.
Direct na aanmelden krijg je op het scherm te zien dat het gelukt is (of dat er een fout is opgetreden, tja dat kan voorkomen).
Verder zal er geen contact zijn over een gemelde website of over de verwerking daarvan.
 
Top Bottom