Welcome to Resource Zone.

Saknar kategorin helt redaktör?

Status
Not open for further replies.

Gustav

Member
Joined
Nov 8, 2005
Jag har fått ett mindre konsultjobb på ett kreditinstitut. Nu har jag precis anmält deras webbsida till dmoz under följande kategori:
https://curlie.org/World/Svenska/Näringsliv/Finansiella_tjänster/Lån/
Top: World: Svenska: Näringsliv: Finansiella tjänster: Lån

När jag tittar så finns det ingen information om när den kategorin senast uppdaterades (det brukar ju annars stå längst ned på sidan). Det finns inte heller någon redaktör angiven. Min fråga blir då om den här kategorin helt saknar redaktör? Har jag ansökt förgäves, eller kommer någon att titta på mitt bidrag för att bedöma det?

Jag har sedan gammalt en egen webbsida i dmoz (ej relaterad till den jag anmälde nu). Det tog tid innan den blev godkänd, men där fanns det i alla fall en redaktör angiven för den då aktuella kategorin.
 

informator

kEditall/kCatmv
Curlie Meta
Joined
Aug 19, 2003
Location
Sweden
Att det inte finns nån redaktör angiven betyder inte att kategorin inte uppdateras. Redaktörer kan finnas angivna i kategorier de inte är aktiva i och även vara aktiva i kategorier de inte är angivna i... Den informationen skall inte ses som ett absolut uttryck för vilka kategorier som är mer aktiva än andra. ;)

Efter kraschen i höstas saknar en del kategorier uppgifter om senaste redigeringsdatum, så den informationen är heller inte helt tillförlitlig numera.

Så någon kommer tids nog att bedöma ditt förslag, vi kan dock inte säga när det blir eller hur det bedöms. :)
 

Gustav

Member
Joined
Nov 8, 2005
Tack för svar! Det finns många långivare i Sverige, men det fanns bara ett fåtal länkar i kategori "lån". Det var mest därför som jag fick för mig att kategorin kanske saknade redaktör. Jag förstår också att det inte finns några garantier för att en webbsida ska komma med eller inte, men då vet jag i alla fall att någon tids nog kommer att titta på mitt bidrag.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom