Welcome to Resource Zone.

Redaktør

Kenneth

New Member
Joined
Dec 12, 2010
Hej med jer!

Hvor mange redaktører er der i danmark, siden der kan gå op til flere år? Er det optil hver enkelt redaktør at sige god for et website selvom man har overholdt alle jeres retningslinier? Et sidste spørgsmål går på om det er en subjektiv opfattelse af et website fra redaktørs side eller er der flere der skal sige god for en side?

Med venlig hilsen

Kenneth
 

jensarentoft

Editall/Catmv
Joined
Mar 12, 2004
Der er for tiden 52 danske redaktører og antallet varierer over tid. Vi har været oppe over 100 danske redaktører.

Den enkelte redaktør afgør selv om en foreslået side skal optages og der er ikke krav om at flere redaktører skal deltage i afgørelsen. Afgørelsen skal dog træffes i overensstemmelse med retningslinierne og det er f.eks. strengt forbudt at slette konkurrenters sider, blot fordi de er konkurrenter.

Er en redaktør i tvivl om noget kan de andre redaktører spørges til råds i det interne forum.

Redaktørernes hovedopgave er ikke at behandle de indkomne forslag til sider. Hovedopgaven er at bygge kategorier og liste gode sider, som redaktørerne kan finde på internettet, i aviser, telefonbøger m.v. eller blandt de sider der er foreslået udefra. På den måde er der gennem tiden bygget kategorier med mange hundrede sider, selvom der udefra kun var foreslået ganske få sider til de pågældende kategorier.

Modsat forslåede sider bliver alle redaktøransøgninger behandlet indenfor rimelig tid og i øjeblikket ligger der ingen danske redaktøransøgninger i kø.
 

Kenneth

New Member
Joined
Dec 12, 2010
Hej Jens!

Jeg ansøgte om at blive redaktør, men blev afvist, da der stod at jeg kunne have interessekonflikt med de sider jeg har lavet, selvom det aldrig ville være tilfældet, men det er der ingen der kan sikre sig imod. Du skriver at hovedopgaven for redaktører er at finde gode sider mange steder, er det så sagt at en side bør have en høj pagerank? Jeg har en nystartet side, og jeg skal nok klare mig selvom den ikke skulle komme på DMOZ, selvom det ville hjælpe rigtig meget på mit arbejde med SEO. Jeg har fuld forståelse for at der bliver udvalgt hjemmesider der har en interesse for redaktør, men hvad med søgerne. Jeg har selv en Alexa rank, efter de første 3 mdr. min side har været i luften, på 9.731,362 hvilket jeg syntes er OK for en ny side.

Med venlig hilsen

Kenneth
 

jensarentoft

Editall/Catmv
Joined
Mar 12, 2004
Redaktørerne skal ikke tage hensyn til pagerank. Det er sidernes indhold der tæller.

Retningslinierne for hvad der kan optages eller ikke optages, kan ses her
https://curlie.org/guidelines/include.html
 
Top Bottom