Welcome to Resource Zone.

Redaktör-Reinstatement

Lars Wiklund

Member
Joined
Sep 13, 2008
Hej!
Jag har försökt att använda det sk Reinstatement-formuläret för att åter ställa mig till förfogande i min gamla kategori. Jag kanske har varit borta alldeles för länge eftersom mitt gamla Username och Password inte accepteras. Jag kan heller inte be om nytt lösenord eftersom jag dessutom har bytt epost.

Försökte då att ansöka om nytt redaktörsskap. Men, jag tror inte det gick så bra. Formuläret uppträdde inte som förväntat när jag skickade iväg det. Istället för att landa på en sida som säger att nu har minsann ditt brev skickats iväg så landade jag på just Reinstatement-formuläret.

Har heller inte fått något autorespond från ODP. Summa summarum känns det ganska osäkert huruvida jag får kontakt eller inte.
 

informator

kEditall/kCatmv
Curlie Meta
Joined
Aug 19, 2003
Location
Sweden
Man kan bara bli redaktör en gång, och redaktörskontot finns alltid kvar. Det är inte tillåtet att ansöka om ett nytt konto.

Vill du återuppta redigerandet kan du kontakta mig via https://curlie.org/cgi-bin/send.cgi?toeditor=informator med så mycket verifierbar information du kan som t ex:

Ungefärligt datum du ursprungligen blev redaktör
Redaktörsnamn
Riktigt namn
Ursprunglig epost adress
Kategori du blev redaktör för
Eventuellt ytterligare kategorier du redigerat
Ungefär hur många redigeringar du gjorde
Ungefärligt datum du slutade och orsak till det

Övertyga mig om att du är den du utger dig för att vara så kan jag ställa om din epost till den du har tillgång till idag. Detta gör det sen möjligt för dig att begära en lösenordspåminnelse och du kan därefter fylla i reinstate-formuläret.
 

informator

kEditall/kCatmv
Curlie Meta
Joined
Aug 19, 2003
Location
Sweden
Nej, det behövs inte, din Feedback kom fram, ska titta på det så fort jag har tid.
 
Top Bottom