Welcome to Resource Zone.

Norsk

asleo

Member
Joined
Jul 17, 2004
asleo said:
Content-Type: text/plain; charset="utf-8"Subject: opendir - 923c1f524f1b82fbc78bd74c153cfe46
Nå har jeg kopiert ovenstående og limt inn i emnefeltet og besvart e-posten, så gjenstår det og se om dét fungerer. :)

Emne jeg brukte: Re: opendir - 923c1f524f1b82fbc78bd74c153cfe46

Jupp, det fungerte! Da fikk jeg svar:

"Subject: Open Directory editor application received
From: daemon@dmoz.org (Open Directory Project)
Date: Sat, 17 Jul 2004 11:01:43 -0400 (EDT)
To: Asle Ommundsen <asle@fortellinger.net>

Thanks for applying to become an editor!

You will receive a reply as soon as your application
has been reviewed."

Men dere har altså et problem med emnefeltet i e-postene dere sender ut. ;-)
 

magne

Member
Joined
Oct 6, 2002
Nettstedet er allerede publisert i katalogen, men vil nok ikke vises på de offentlige serverene (SQUID-cache) før om noen dager.
 

mikkemus

Member
Joined
Mar 11, 2006
Hvorfor er det slik at INGEN adult nettsteder blir godkjent. Jeg synes det blir feil at dette ikke blir gjort. Er det ingen norske redaktører som tør eller gidder å ta på seg dette? Jeg mener, at om ingen kan klare å få gjort noe med dette, så bør man ialfall godkjenne EN søknad for å redigere den norske adult delen.

:mad:
 

hansfn

Curlie Meta
Joined
Aug 4, 2005
Hei, mikkemus. Jeg forstår ikke hvordan du kan si at ingen nettsteder blir godkjent. For øyeblikket er det oppført 82 nettsteder i Adult/World/Norsk og det er kun 17 ubehandlede. Vi godkjenner redaktører for Adult, men ting tar litt tid der som alle andre steder. (Du leverte din søknad 14/Mar/2006 og må nok regne med å vente enda noe dager til.)

Hans / hansfn

PS! Jeg håper du ikke søker bare for å få ditt eget nettsted listet - da får du heller kontakte meg direkte om nettstedet ditt ...
 

mikkemus

Member
Joined
Mar 11, 2006
Heisann Hans ! Takker for svar ! :) Trodde ikke det var noen her jeg hehe

Angående søknad så nei jeg søker ikke bare pga å få mine egne nettsteder listet, selv om det er jo en av grunnene. Jeg tror jeg skal kunne gjøre en grei jobb på adult delen, ved å rote ut det som er bra og det som er mindre bra. Jeg har ialfall tid tilgjengelig til drive litt slikt arbeid.

Men, om du har tid, så sender jeg deg gjerne noen av mine linker som jeg synes burde vært oppført, så kan jo du si meg hva du synes, kjekt å få litt ordentlig tilbakemelding.
 

hansfn

Curlie Meta
Joined
Aug 4, 2005
Søknaden din er behandlet (og godkjent). Nå er det bare opp til deg å gjøre en god innsats. Husk å se på hvordan ting blir gjort på engelsk og andre språk, og bruk forumet for Adult. (Hyggelig hvis du stikker innom forumet for World/Norsk også, men du får nok mest hjelp hos Afdult-folket.)
 

JoMy

Member
Joined
Sep 27, 2006
Jeg søkte nettopp om redaktørstatus på en tilgjengelig regional katalog, men desverre så sendte jeg inn en url i søknaden som ikke har norsk språk lenger, kun engelsk. Nettstedet er relevant i forhold til reglene for regional, men altså ikke på norsk..

Kan jeg sende inn en ny søknad, eller bør jeg avvente svar ?

Registrerer ellers at de er relativt få redaktører på norsk og svært mange meget relevante nettsteder som ikke er listet. Er det mangel på frivillige redaktører, eller ønsker en å begrense antall listede nettsteder ?mvh: John
 

hansfn

Curlie Meta
Joined
Aug 4, 2005
Hei, John! Jeg har mottatt meldingen du sendte til meg privat (via ODP Feedback) ang søknaden din og du får snart svar. Det lønner seg å være litt tålmodig i ODP siden dette er hobbyen til fok ikke jobben deres... (Du sendte meldingen din til meg i går. Vanlig responstid i næringslivet er 2-3 dager. Jeg sier ikke mer ;) )

Hvis ett av tre nettsteder var på norsk, så er ikke det noe problem. Hvis alle nettstedene hadde vært på engelsk hadde du vist at du ikke skjønte hva World/Norsk var...

Ja, vi trenger flere redaktører i World/Norsk. Vi er litt over 30, men altfor få er aktive. For eksempel er det 3000 nettsteder i køen.
 

JoMy

Member
Joined
Sep 27, 2006
Takk for vanvittig raskt svar, aktiviteten i denne tråden tatt i betraktning. :)

Er ikke utolmodig, men fryktet at jeg hadde gjort en tabbe og ville rette opp den før dere eventuellt brukte tid til å ta stilling til søknaden.

Blir jeg tatt inn i varmen så ser jeg for meg endel andre smale kategorier jeg kan ta på meg, men jeg må se hvor stor arbeidsmengden blir i praksis først.
 

flaterud

Member
Joined
Sep 17, 2009
Liten kategori - ingen editor?

Hei

Dette gjelder kategorien: rekruttering og bemanning

1. Hva skjer hvis det ikke finnes noen editor for denne kategorien?

2. Hvordan vet jeg at en evt. editor ikke fremmer egne interesser? det er tross alt umulig å sjekke status på et forslag, samt at man blir bedt om å vente i "flere år". Hvor rapporterer man dette?

3. Jeg har søkt om å bli editor i kategorien. Hvor lang tid tar det før jeg får svar på om jeg kan bli editor? Med kun 5 firmaer i kategorien er det tydeligvis skrikende behov for flere editorer.

hilsen sebastian
 
Top Bottom