Welcome to Resource Zone.

Nederlands

jorisdelft

Member
Joined
Feb 28, 2002
Welkom in het forum voor 'andere' talen. Dit deel is voor discussies in andere talen dan Engels, vooral over de ODP-categorieën onder https://curlie.org/World.

De discussies in de andere fora zijn uitsluitend in het Engels, in dit forum kun je ook andere talen en dus ook Nederlands gebruiken. We zullen ons best doen om vragen over het ODP te beantwoorden.

meta-redacteur jorisdelft
https://curlie.org/World/Nederlands/
 

marcelfeenstra

World/Nederlands
Joined
Sep 11, 2002
Eerder vandaag heb ik mij aangemeld voor de rubriek "World: Nederlands: Regionaal: Nederland: Zuid-Holland: Gemeenten: Den Haag".

Daarbij ging iets mis: mijn gebruikersnaam bevatte een spatie, hetgeen kennelijk niet is toegestaan. Nadat ik dit had gecorrigeerd, kreeg ik de melding "application pending", met de toelichting dat slechts een aanmelding per keer is toegestaan.

Hoe kom ik er achter of mijn aanmelding correct is "doorgekomen"? Krijg ik een reactie per e-mail, en zo ja, op welke termijn ongeveer?
 

pipvis

Member
Joined
Aug 2, 2002
Dag Marcel,

Het ziet er naar uit dat jouw aanmelding niet is aangekomen, normaal gesproken ontvang je ook een bericht als het gelukt is.
Zou je het nog een keer willen proberen met een andere gebruikersnaam?

Alvast bedankt!
 

marcelfeenstra

World/Nederlands
Joined
Sep 11, 2002
Beste Linda,

Hartelijk dank voor je reactie; ik heb je suggestie opgevolgd.

Helaas --ik krijg weer een foutmelding: "Hangende sollicitaties | Er is een fout opgetreden: | Sorry, je kunt maar één aanvraag per keer indienen. | Ga terug in de browser en probeer het nogmaals."

Deze keer heb ik de gebruikersnamen "mfeenstra" en "marcelf" geprobeerd.

Gelukkig heb ik voor alle zekerheid mijn antwoorden in een tekstbestand bewaard... Zou ik, nu dit vervelende probleem aanhoudt, het bestand per e-mail naar een editor kunnen sturen zodat die mijn aanmelding kan beoordelen?
 

pipvis

Member
Joined
Aug 2, 2002
Dat is vervelend, heb je nog geen bevestiging van je aanmelding ontvangen? Zoniet, laat het dan even weten, dan kan iemand naar dit probleem kijken.
Het is namelijk niet mogelijk om op een andere wijze redacteur te worden zoals b.v. per e-mail.
 
N

nluser

Mag een site die na de eerste aanmelding niet is toegevoegd aan ODP, nog eens worden aangemeld wanneer deze na die aanmelding gewijzigd is?
 
K

koendw

Beste "nluser",

Ga naar de categorie waar je site opgenomen is en klik dan in de linkerbovenhoek op "aanpassen vermelding". Je krijgt dan de kans om zelf een nieuwe titel en omschrijving voor te stellen voor je aangepaste site. Een redacteur zal je site bezoeken en de titel en omschrijving eventueel aanpassen.
 
K

koendw

nluser,

Sorry, ik had je bericht niet goed gelezen.
Als je site drie weken na je eerste aanmelding nog steeds niet opgenomen is, dan mag je de site opnieuw aanmelden.
Zie ook : https://curlie.org/add.html .
 

Re: Jozef Rulof Forum

Amai, dat wist ik niet. Het is zo dat ik mijn site niet kon terugvinden via de zoekfunctie, vandaar dat ik enkele dagen terug de site opnieuw heb aangemeld. Maar het is blijkbaar dus reeds opgenomen.

Mag ik dan vragen wanneer de zoekfunctie op DMOZ wordt geupdate?

Vriendelijke groet,
Pascal
 
K

koendw

Re: Jozef Rulof Forum

Normaalgezien krijgt de zoekmachine elke week een update, maar door technische problemen is dit al enige tijd niet meer gebeurd. We kunnen onmogelijk voorspellen wanneer deze problemen opgelost zullen zijn, maar er wordt hard aan gewerkt.

mvg, Koen.
 
M

manzano23

Hoi,

Wat gebeurt er als je een site aanmeld voor een categorie, maar er is geen redacteur voor deze categorie?

Groetjes,
 
K

koendw

Re: Geen redacteur

Een redacteur heeft ook toegang tot alle subcategorieën van de categorie waarvoor hij verantwoordelijk is. Als er voor een bepaalde categorie geen redacteur is dan zal een redacteur uit een hogere categorie je aanmelding dus verwerken.

Bijvoorbeeld:
Een aanmelding in World/Nederlands/Regionaal/Nederland/Zeeland wordt waarschijnlijk verwerkt door de redacteur van World/Nederlands/Regionaal/Nederland
 
F

foodstyling

Re: Belgisch en tweetalig

Geachte,
Onze site "Food & Styling" is reeds opgenomen onder de rubriek World /régional/belgique/..., maar is niet opgenomen in de overeenstemende nederlandstalige rubriek. Wij hebben het zojuist zonder veel nadenken ingescheven in de nederlandsralige rubriejk, maar nu vragen wij ons af of dit wel geoorloofd is?
Groeten
Foodstyling
 
K

koendw

Re: Belgisch en tweetalig

Dat is geen probleem, een tweetalige site mag in de categorieën van beide talen aangemeld worden.
 
L

luxorcasa

Hallo allemaal,
Hoe kan je er achter komen of een aanmelding van je site, in dit geval onze site www.luxorcasa.nl in behandeling wordt genomen of is genomen of eventueel wordt afgewezen. Je ziet daar helemaal niets van.
Juist omdat vermelding ook belangrijk is voor positionering in zoekmachines, zou het wel prettig zijn als je met je website, waar je je uiterste best op heb gedaan, wordt vermeld.
Als er staat dat er voor de categorie waar je voor aanmeldt, een redacteur nodig is, betekent dat dan, dat het extra lang gaat duren?
Graag een reactie hoe een en ander werkt, of hoe je kan zien dat je aanmelding wordt verwerkt en hoe de status is.
Alvast bedankt!

Wim de Jong
 
K

koendw

Re: Aanmelding Luxorcasa

Hallo Wim,

Je kan als aanmelder inderdaad niet zien wat er met je site gebeurt. Dit forum dient om toch wat informatie te krijgen over de verwerking.
De website werd blijkbaar aangemeld in World/Nederlands/Huis_en_Tuin/Woningen/Kopen maar hoort daar niet thuis. Een redacteur verplaatste de site op 1 maart naar World/Nederlands/Zakelijk/Vastgoed/Makelaars waar ze nu wacht op een redacteur met bevoegdheden in deze categorie. Ik denk dat je er vrij zeker van mag zijn dat je site opgenomen wordt, maar waneer dat zal gebeuren is moeilijk te zeggen. Je komt best af en toe eens kijken in de categorie.
Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust in dit forum!

mvg, Koen.
 
L

luxorcasa

Re: Aanmelding Luxorcasa

Hallo Koen,

Hartelijk dank voor je snelle reactie!
Ik ben blij te zien dat onze site klaar staat om beoordeeld te worden.
Je geeft inderdaad aan waar ik al bang voor was, maar niet zeker wist, dat onze site in eerste instantie in de verkeerde categorie werd aangemeld.
Dit kwam eigenlijk door nog te weinig ervaring op dat moment met aanmelden.
Iemand had aangegeven de site daar aan te melden.
Naderhand zag ik dat de juiste categorie inderdaad World/Nederlands/Zakelijk/Vastgoed/Makelaars moet zijn.
Mijn excuses voor deze vergissing!
In ieder geval ben ik blij te zien dat je aangeeft dat onze site waarschijnlijk wordt opgenomen.
Een pak van mijn hart!
Nogmaals bedankt voor je reactie!

Wim
 
Top Bottom