Welcome to Resource Zone.

Meerdere listings in DMOZ

Tjeerd Kramer

Member
Joined
Apr 22, 2004
Hallo allemaal,

Aangezien ik zelf een editor ben van een kleine engelse subcategorie, ben ik in staat te kijken wat editors zeggen van de sites die ik submit in andere categorieen. Zo heb ik een site van mij www.makelaars-nederland.nl gesubmit in https://curlie.org/World/Nederlands...ijven_en_Economie/Vastgoed/Gidsen_en_Indexen/ waar hij binnen no time ook in geplaatst werd.

Nu ben ik mij ervan bewust dat in principe meerdere listings in DMOZ niet toegestaan zijn. Maar toen ik een kijkje nam in https://curlie.org/World/Nederlands/Regionaal/Nederland/Utrecht/Bedrijven_en_Economie/Vastgoed/ zag ik dat Makelaars-utrecht.overzicht.nl daar ook genoemd stond, terwijl Makelaars.overzicht.nl al in https://curlie.org/World/Nederlands...ijven_en_Economie/Vastgoed/Gidsen_en_Indexen/ staat. Deze beide "overzicht.nl" subpagina's hebben dus wel meerdere listings, dus ik dacht, als zij het mogen, dan ik ook toch?

Dus ik had http://www.makelaars-nederland.nl/utrecht/ in de https://curlie.org/World/Nederlands/Regionaal/Nederland/Utrecht/Bedrijven_en_Economie/Vastgoed/ categorie gesubmit, maar na een URL standardisatie is deze verwijderd. Is het dan zo dat je alleen meerdere listings krijgt als je gebruik maakt van subdomeins? Ik kan me toch niet voorstellen dat er nu zoveel meerwaarde aan die overzicht.nl pagina's zit in verhouding tot mijn pagina's...

Ben gewoon benieuwd, that's all... Gun overzicht.nl in principe alle listings, daar gaat het me niet om...
 

blauwenberg

Member
Joined
Apr 8, 2004
vaag

Kan het niet zo zijn dat hun gewoon betalen voor een link in dmoz.
Ze verdienen genoeg met bv die pagina's op keuken.overzicht.nl vroegen ze 200 euro per maand voor een plekje op hun site.
Toch een boel geld.

Kan je geen site voor mij aanmelden gaat het misschien sneller.
Dat zal wel niet gaan maar ik kan het proberen.

Is het niet zo dat als je bv op google van die betaalde links plaats je hier sneller wordt aangemeld, of is dat een fabel(had het ergens gelezen weet zo 1,2,3 niet waar)

Succes gr jeroen
 

Tjeerd Kramer

Member
Joined
Apr 22, 2004
Beetje onzin wat je allemaal meld.

1) DMOZ is objectief, er wordt niet betaald voor een link
2) Nee ik ga geen site voor je aanmelden, maakt bovendien niet uit wie het doet.
3) Ik begrijp niet eens welke fabel je bedoeld :S
 

marcelfeenstra

World/Nederlands
Joined
Sep 11, 2002
Tjeerd: als je editor bent, heb je dus ook toegang tot ons interne bulletin board. Op het ogenblik is er een thread over deze kwestie; ik nodig je graag uit om daar je zegje te komen doen!

Blauwenberg: anders dan buitenstaanders wel eens lijken te denken, is het overgrote merendeel van de ODP-editors bijzonder integer; voor vrijwel alle editors binnen Nederlands die ik persoonlijk ken, zou ik mijn hand in het vuur durven steken.

Mocht er een heel enkele keer toch sprake zijn van misbruik door een editor, dan wordt daar direct na ontdekking werk van gemaakt, en de boosdoener is al snel een ex-editor...
 

blauwenberg

Member
Joined
Apr 8, 2004
1)Ik hoop ook dat jullie ook objectief blijven, er zijn nl zat sites die objectief begonnen zijn.
bv kieskeurig.nl
kelkoo.nl
prijsvergelijk.nl
hele startpagina gedoe wat al gedeeltelijk is over gezet naar .overzicht van ilse
maar nu verdienen ze toch echt geld hoor

2)Ik wou ook niet dat je me site aanmelde was meer een geintje (heb of een toe een beetje apparte humor)

3)Ik zal even kijken of ik het fabeltje kan vinden, dan post ik het wel ff

Ps niet boos worden hoor

gr jeroen
 
Top Bottom