Welcome to Resource Zone.

Mangler svar på ansøgning til editor?

leuven

Member
Joined
Jan 14, 2010
Jeg har indsendt en ansøgning om at blive editor d. 19/11-2009 og kan ikke forstå, at jeg ikke er blevet optaget, eller i det mindste har fået at vide hvorfor jeg ikke er blevet optaget hvis dette er tilfældet.

Jeg læser i mange forskellige indlæg, at editor har så travlt og så videre, hvilket der gør at det er endnu mere uforstående at man så ikke får feedback for en ansøgning, når man nu ønsker at gøre et frivilligt stykke arbejde.

Håber der er nogle der kan hjælpe mig med at fortælle hvad der sker??????

Med venlig hilsen
Michael
 

informator

kEditall/kCatmv
Curlie Meta
Joined
Aug 19, 2003
Location
Ukraine
Ett svar på din ansökan skickades den 29 december. (Ibland fastnar mail i spamfilter...)
 

leuven

Member
Joined
Jan 14, 2010
Har lige været inde og tjekke igen, og jeg har ikke modtaget denne mail? Så i må gerne sende den igen, hvis det ikke er for meget besvær.
 

leuven

Member
Joined
Jan 14, 2010
Har lige været inde og tjekke igen, og jeg har ikke modtaget denne mail? Så i må gerne sende den igen, hvis det er muligt, mente jeg :)
 

leuven

Member
Joined
Jan 14, 2010
Hej Jens

Jeg har prøvet at skrive til dig igennem private beskeder, men ved ikke om de er kommet frem, men det ser ikke sådan ud.

Så jeg prøver lige at fange dig her istedet- Er der en mail hvor jeg kan skrive til dig, som der ikke er dette her forum. Hvis det ikke er tilfældet, kan jeg også bare stille mit spørgsmå her.

Med venlig hilsen
Michael
 
Top Bottom