Welcome to Resource Zone.

Magyarország (Hungarian)

rita79

Member
Joined
Jan 24, 2010
Sziasztok!

Jelentkezésnél ti is tapasztaltátok a mail delivery system válaszát? Újra kell küldeni, és valamiért akkor megy.
Köszi, csak ennyi, üdv:
Rita
 

cicka

New Member
Joined
Mar 16, 2007
De, sajnos az észrevtéled nincs helyén mert nagyon sok szerkesztő aktiv a World/Magyar kategoriában. Habár valami ok miatt miatt irtad ezt a hozzászólást ilyen formában?
 

z-m-an

Member
Joined
Mar 10, 2010
Sziasztok!
Nekem is csak másodjára jött a visszaigazoló mail a jelentkezésre, de azért szerencsére megjött! :)
Innentől fogva mennyi idő kb. amíg elbírálják a jelentkezésemet?
Köszi a segítségeteket előre is!
 

cicka

New Member
Joined
Mar 16, 2007
Az elbirálási folyamat tarthat egy órát, napot, hetet akár valamennyi hónapot is és több tényezőtöl függ. Szerkesztőnek jelentkeztél?
 

z-m-an

Member
Joined
Mar 10, 2010
cicka said:
Az elbirálási folyamat tarthat egy órát, napot, hetet akár valamennyi hónapot is és több tényezőtöl függ. Szerkesztőnek jelentkeztél?
Köszi a választ, már meg is jött. Őszintén szólva nem arra számítottam, hogy elutasítják a jelentkezésemet... :(
Több, mint 1 hónapja követem a Directory-t és azóta nincs szerkesztője a kategóriának, gondoltam segítek...
Érdekelnének az okok, de egy automata levelet kaptam, noreply kukaccal, így esélyem sincs arra, hogy megértsem, hogy pontosan mi történt...

Az is fura, hogy a levél szerint napi több jelentkezést is kapnak. ("Due to the large number of applications we get every day") Ha így van, miért kell több, mint 1 hónapot várni arra, hogy valakinek a weboldala bekerüljön a megfelelő helyre?

Hát, nekem ez nagy csalódás az ODP-ben, azt gondoltam, hogy miután kész voltam sok időt, energiát fektetni ebbe a dologba teljesen ingyenesen, kapok valami konkrét, személyes választ és lehetőségem lesz megérteni, mi is történt, illetve javítani, tanulni, ha valamit nem jól csináltam...

Remélem, az utánam érkezők levonják a tanulságokat... Sok sikert minden jelentkezőnek, én őszintén remélem, hogy lesz a kategóriámnak hamarosan szerkesztője és nem kell 1 hónapig sorban állnunk... Én továbbra is szívesen segítenék, ha igény van rá...
 

EbAladar

Member
Joined
Mar 15, 2010
Nekem se fogadták el a jelentkezésem, mondjuk adtam rá kb. 2% esélyt. Viszont vicces "pályázatot" írtam és mégis csak egy angol formalevél jött. Ha magyar volt aki elbírálta, legalább egy simlét odatehetett volna az angol szakszöveg végére. Amúgy az is jó megoldás, ha megfelelő oldalakat javasolsz. Ugyan nem vagy szerkesztő, viszont dolgoznod sem kell :) Nekem eddig bekerült 4 általam javasolt lap, elégedett vagyok. Még van 1-2 oldal, ami szerintem ide illene, de az elbírálók szerint meg nem. Előfordul :).
 

cicka

New Member
Joined
Mar 16, 2007
Pillanatnyilag nincs magyar ajkú Meta szerkesztő vagy CatMod szerkesztő ezért legtöbbször olyan magasabb hatáskörrel foglalkozó szerkesztő birálja el a jelentkezéseket akinek az anyanyelve nem magyar, de forditóval is sokat meg lehet tudni egy-egy jelentkezésről. Szerinem ne adjátok fel, javitsatok a hibáitokon, irjátok meg a kérelmet szabályok szerint igy nagyobb az esély, hogy a válasz pozitiv legyen.
 

digitron

Member
Joined
Mar 3, 2007
Most komolyan!
Foglalkozik még valaki/érdekel még valakit ez a DMOZ dolog pár webmesteren kivül?
Szerencsére már a Google is a helyén kezeli - történelemként...
 
Top Bottom