Welcome to Resource Zone.

Kattensite

akke

Member
Joined
Oct 30, 2009
Wij beheren een kattensite (forum), wat eigenlijk het grootste katten-gerelateerde forum in België is. We hebben het al eens aangemeld op DMOZ maar na een bezoek van editors.dmoz.org werd de site toch niet toegevoegd.

Toen ik dan het reactie formulier invulde om aan de redacteur te vragen wat de reden was kreeg ik gewoon een foutmelding. Of het nu aangekomen is of niet weet ik niet want ik hoor vertellen dat je die foutmelding altijd krijgt maar dat het toch door komt?

Nu, een half jaar later, staat onze site nog steeds niet in DMOZ. Terwijl onze site toch de grootste kattensite (forum) is dat er momenteel in België is...

Het is een beetje vreemd dat websites met amper 10bez/dag worden opgenomen en onze site met meer dan 1500unieke bez/dag blijkbaar niet telt :p

Heeft iemand misschien een idee wat te doen om onze site gelist te krijgen?
 

pvgool

kEditall/kCatmv
Curlie Meta
Joined
Oct 8, 2002
> Heeft iemand misschien een idee wat te doen om onze site gelist te krijgen?
Behalve een suggestie indienen (iets wat je al gedaan hebt) is er niets dat je kan doen om een site gelist te krijgen.

Als de website voldoet aan de DMOZ richtlijnen en nog niet is opgenomen dan staat hij nog te wachten op verwerking.

Een bezoek vanaf editors.dmoz.org in je stats wil trouwens niet zeggen dat de website bekeken is door een editor.
Aantal bezoekers aan een forum kunnen wij niet zien en is daarom ook niet iets wat wij mee nemen tijdens de review. Voor een forum wordt de hoeveelheid content bepaald door de activiteit van de gebruikers.

Een mail sturen naar een redacteur over een specifieke website heeft trouwens geen nut. Redacteuren hebben het advies gekregen om nooit op dat soort mails te reageren.
 

akke

Member
Joined
Oct 30, 2009
Oké. Je kan duidelijk zien dat er dagelijks veel berichten gepost worden, maar kan er dan misschien iemand nakijken of hij effectief nog 'in verwerking' staat?
 

pvgool

kEditall/kCatmv
Curlie Meta
Joined
Oct 8, 2002
Sorry, dat is niet iets dat we kunnen doen. Op het moment dat een redacteur de website zal beoordelen wordt er naar gekeken.
 
Top Bottom