Welcome to Resource Zone.

Is DMOZ wel efficiënt?

wesp333

New Member
Joined
Sep 6, 2012
Heb mijn bedenkingen dat DMOZ wel efficiënt werkt.
Geef een voorbeeld, denk dat het nu al langer is dan drie jaar dat ik op DMOZ in het oog houd welke Seniorennet blogs in de lijst staan van DMOZ.
Dat zijn er juist geteld 23 als je het zoekwoord Seniorennet gebruikt.
En dat is niet veranderd vanaf ik dat in het oog hou, kan het zijn dat er ondertussen geen goede Seniorennet blogs zijn bijgekomen of die zich hebben aangemeld bij DMOZ, dat lijkt mij onwaarschijnlijk?
Nog enkele voorbeelden waarom ik twijfel aan de efficiëntie van DMOZ,
Er staan daar in de lijst Seniorennet van DMOZ blogs bij waar de webmaster waarschijnlijk al jaren is overleden. Je vind er van 3, 6, 7, en zelf 9 jaar niet meer zijn aangepast.
Er staan er zelf twee blogs bij waar de webmaster zelf meld dat zijn blog is opgeheven 3 en 7 jaar geleden. Er staat er zelf een in de lijst waar je een 404 Fout krijgt en negens meer aankomt.
Mijn conclusie is dus de volgende, dat er in de lijst Seniorennet bij DMOZ al jaren niet meer is upgedate of onderhouden is.
Als er bezoekers zijn van dit forum dat de zelfde ervaring hebben of een eigen mening over dit onderwerp? Dan zou ik dat graag horen, plaats een reactie. <_<
 

pvgool

kEditall/kCatmv
Curlie Meta
Joined
Oct 8, 2002
Ik heb een tegenvraag.
Heb je zelf geprobeerd er aan bij te dragen.

- heb je gemeld dat er een blog is die 4040 error geeft
- heb je zelf nieuwe blogs aangemeld

Ben je dus deel van het probleem of deel van de oplossing.

Dat websites / blogs niet meer bijgehouden worden is op zich geen reden om ze te verwijderen, Het gaat er om of de content die aanwezig is nog van nut is voor onze gebruikers.
Ik zie trouwens niet wat seniorennet zo belangrijk of interessant maakt dat we speciale aandacht aan de blogs die daar bijgehouden worden zouden besteden. Het is voor ons gewoon een van de vele miljoenen websites die er bestaan. Al die websites zijn even belangrijk en maken evenveel kans om bekeken te worden door een redacteur.
 
Top Bottom