Welcome to Resource Zone.

Hvornår må man søge igen ? anden kategori måske?

JanBalslev

Member
Joined
Nov 1, 2004
Kære DMOZ redaktører

For en del over et års tid siden ansøgte vi om at et website som vi har produceret kunne blive optagelse i kategorien:

/Dansk/Fritid/Rejser/Portaler/

kategori beskrivelse:
"For portaler der er indeholder emner der relaterer til at rejse på ferie eller på forretningsrejse. Med indhold af større eller mindre brede, i form af links til relaterede sider, men også i form af egne artikler og baggrundsstof som f.eks. rejsebeskrivelser For portaler der typisk lavet til at dens brugere skal bruge den til startside - og der er derfor store mængder af information på specielt forsiden."

Vi synes selv at vores portals indhold passer perfekt til denne kategori, men nu her efter langt mere end et år må vi nok erkende at vores indledende optimisme omkring en snarlig optagelse i kategorien kan ligge på et ret lille sted.

Vi kan naturligvis søge igen i samme kategori? Men eftersom der er en aktiv redaktør for netop denne pågældende underkategori går vi næsten ud fra at der er et eller andet "galt", enten med vores portal eller måske noget andet?

Indholdet af vores rejse portal er efter vores mening både spændende og anderledes, skrevet af en tidliger SAS pilot og fyldt med et væld af praktiske oplysnigner til rejsende og i særdeleshed flypassagere.

I sidste uge skrev en person fra udenrigsministeriet med kommentarer til en af vores artikler om rejser, omkring tips til rejsende der har midstet deres rejsedokumenter.

For et par uger siden skrev en dame og sagde tak for vores artikel omkring behandling af flyskræk. Hun havde været ude at flyve for første gang efter at have læst vores artikel.

Der har aldrig været så meget som en eneste reklame på vores rejseportal i de nu cirka 1½ år den har været online, så det er ikke sådan at det er fordi det er én stor reklame på nettet vi taler om her.

Måske skal der være reklamebannere og cirka en million links til forskelllige rejsearrangører for at man kan kaldes en "portal"?

Det er et hobby projekt begået af en tidligere SAS pilot og en "nørd" som har hjulpet til med webdesign og det tekniske med at få portalen online.

Med helt objektive briller synes vi egentlig det er blevet en rigtig rigtig fin og anderledes rejseportal med et vælg af artikler som ikke findes andetsteds på nettet.

Skal vi bare søge igen i samme kategori eller måske prøve en anden kategori?

Vi kan se at man ikke må skrive en URL her i forumet, men vi håber det er tilladt at skrive sådan her i stedet:

<title>Rejser dot Net - Den Gode Rejse Starter Her!</title>

...hvis dette ikke er tilfældet så beklager vi meget.

Vi har kikket efter andre kategorier hvor vi kunne "prøve lykken" med at tilmelde vores portal, men har desværre ikke fundet nogen som vi synes passer særlig godt i forhold til 'portal' kategorien.

Med venligt hilsen og et lille håb om at en venlig DMOZ redaktør kan hjælpe os med et forslag til en kategori, eller for den sags skyld udslukke den sidste rest af håb om optaglse i DMOZ. :)

Thomas & Jan
 

jensarentoft

Editall/Catmv
Joined
Mar 12, 2004
Ventetiden ligger mellem 3 minutter og uendeligt. Det hjælper ikke noget at genfremsende forslaget.
 
Top Bottom