Welcome to Resource Zone.

Hjælp/Tips søges

Bo_Blangstrup

Member
Joined
May 9, 2007
Hej med jer,

Jeg har forgæves søgt at få vores boligsite (Boliga.dk) optaget i DMOZ.

Første gang var for et par måneder siden, da prøvede jeg i kategorien https://curlie.org/World/Dansk/Erhverv/Fast_ejendom/ da jeg ikke umiddelbart synes vi hørte hjemme i ejendomsmægler kategorien da vi ikke direkte sælger boliger.

Men vi blev aldrig optaget der. Så tænkte jeg at det måske var fordi redaktøren mente vi hørte hjemme i ejendomsmægler kategorien, så jeg prøvede at søge om optagelse der. Men det var åbenbart heller ikke bonus.

Så nu er jeg kommet i tvivl, er der noget ved vores site som gør at vi ikke kan optages(reklamerne)? Eller skal vi bare væbne os med tålmodighed?

Hvis en redaktør læser dette vil jeg iøvrigt gerne foreslå oprettelse af en ny kategori, boligportaler eller noget i den stil under fast ejendom. Der er en del sites som ikke er deciderede ejendomsmæglere, men er mere generelle boligportaler, som pt ligger under ejendomsmægler kategorien. Denne kategori er i forvejen meget stor og umiddelbart tror jeg det kunne give bedre overblik at flytte de generelle boligsites over i en kategori for sig selv.

Mvh
Bo
 

informator

kEditall/kCatmv
Curlie Meta
Joined
Aug 19, 2003
Location
Sweden
Fra FAQ:

The time between suggestion and an editorial review ranges anywhere from two minutes to over two years. This is due to the voluntary nature of the ODP - editors volunteer their time free of charge to do what they can to build the directory.
Tålmodighed er en god egenskap. ;)
 

riccoz

Member
Joined
Aug 27, 2008
Bo_Blangstrup said:
Ouch ok det havde jeg ikke lige set. Nå men så må vi jo bare håbe det bedste, tak for tilbagemeldingen.
Jeg har også prøvet at tilmelde Boliga.dk fordi jeg synes det mangler på listen.

Det ser ud til at Dmoz er totalt dødt, der er så mange broken links og det ser ikke ud til at der kommer særlig mange nye websider på. Jeg kan heller ikke forstille mig at man normalt skal væbne sig med tålmodighed = over 1 års ekspeditions tid. :D
 

emil2004

Moderator
Joined
Feb 18, 2004
Et års ventetid er ikke usædvanligt.

Det eneste I kan gøre er at vente. For at jeres side kan blive behandlet (blive enten optaget eller afvist), kræver det at der er en frivillig redaktør der beslutter sig for at redigere i den pågældende kategori.
 

riccoz

Member
Joined
Aug 27, 2008
Jeg troede ikke der fandets et sted som havde længere behandlingstid end det offentlige :)
 

emil2004

Moderator
Joined
Feb 18, 2004
Umiddelbart, forskellen er bare at det offentlige får penge for deres arbejde, det gør redaktørerne på dmoz ikke, det foregår alt sammen frivilligt.
 

riccoz

Member
Joined
Aug 27, 2008
Der er snart gået 2 år siden den er blevet submitted, er der nogen der kan fortælle om den er blevet afvist?
 

martin1petersen

New Member
Joined
Feb 14, 2012
Det kan meget vel være en langsommelig proces efter man har sendt sin ansøgning, så som andre allerede har nævnt så, ja tålmodighed er en god ting, men det er til gengæld også værd at vente på ! I langt de fleste tilfælde i hvert fald ;)
Held og lykke med det i hvert fald !

mvh
_______
Martin
 
Top Bottom