Welcome to Resource Zone.

Hej allesammen

aktiv3.dk

Member
Joined
Nov 15, 2009
Jeg har et par spørgsmål angående kriterier for optagelse på Dmoz. Jeg er lidt ny i alt det her, men synes da at jeg har studeret rimeligt op på emnet til at kunne stille et par spørgsmål.

I den branche jeg søger optagelse i: /Erhverv/Rengøring , er en af siderrne den samme side der er optaget 2 gange. Da det kun er ca 75 optagne sider i den kategori, ud af en branche med flere tusinde sider, må man da sige at vedkommende har fået en hjælpende hånd :)

Derudover er der sider der er under konstruktion og har været det i månedsvis, sider der KUN bliver brugt til at redirecte til sider der intet har med rengøring at gøre og ca 30 procent af siderne består af sider med ca 20 linjers indhold i alt fordelt på "hele" sitet. Derudover er der et par sider , hvor stort set alle links er broken.
Desuden er mange af siderne ikke blevet opdateret i mindst et par år.

Jeg er sikker på at i vil kunne finde flere sites , end de 75 i har fundet plads til, som rent faktisk overholder jeres guidelines. Som i blandt andet beskriver her :

" ...Det betyder at redaktørernes job er at bygge kategorier med indhold. "

Jeg har nu arbejdet med min egen side i månedsvis, for netop at kunne levere det indhold som i og Google anbefaler, da jeg sagtens kan se at det er den rigtige vej at gå for at servicere vores kunder, og jeres kunder.

Men når jeg så kigger på listen over dem der rent faktisk bliver optaget, er det et andet mønster end at bygge kategorier med indhold der viser sig. Hvilket mønster kan jeg desværre ikke finde ud af, så det derfor jeg skriver her :)

Kan i hjælpe mig med at finde den helt rigtige løsning til at blive optaget i jeres katalog ? Måske jeg har gjort noget forkert ?

Jeg lytter spændt, og kan kontaktes på [I][E-mail removed][/I] for debat den vej

Hav en super dag

bedste hilsner

Jimi
 

aktiv3.dk

Member
Joined
Nov 15, 2009
...

Nu har jeg læst nogle af de andre tråde. Og jeg vil lige få sat på plads , at jeg absolut ikke taler om urent trav fra jeres side af. Man kan have travlt, ikke prioritere det så højt og en masse andre ting. Men at beskylde jer for bestikkelse på et offentligt forum , uden at have det mindste bevis, er det simpelthen for slapt.

Man kan være sur og irritereret osv, men det andet er sgu for langt ude, når man ikke har beviser.

Bare lige for at få det på det rene

bedste hilsner

Jimi
 

Fluesse09

Member
Joined
Oct 3, 2009
Har du evt. et link til siden så vi kan se?

Problemet er sikket at du har et link til en side som du har sat access level til registred, dvs. at man skal være logget ind for at kunne se siden.
 

aktiv3.dk

Member
Joined
Nov 15, 2009
...æ

Hej Fluesse

Jeg ved desværre ikke hvordan jeg retter op på det, så du kan se linket.

Men altså der er rigtigt meget arbejde i det for moderatorerne før de kan anderkende en side. En del mere end jeg troede, og med så mange sider, der vil godkendes, sider der allerede er optaget , men som skal kigges efter i sømmene igen og det faktum at der er frivilligt arbejde, forstår jeg bedre at det tager meget lang tid. Plus at det kræver mere end folk tror at blive optaget.

Det er ikke sagt for fedte for Dmoz , for du kan altså sagtens klare dig godt i Google uden at være herinde. Men mere fordi jeg fik et bedre indblik i hvorfor det kan tage så lang tid, og hvorfor mange ikke bliver optaget

mvh

Jimi

Ps :

Jeg prøver lige med link igen : https://www.resource-zone.com/forum/showthread.php?43273-Self-Imposed-Delays
 
Top Bottom