Welcome to Resource Zone.

Geen reactie!

dmoz-nl

Member
Joined
Nov 14, 2007
Hallo SIDN editors,

Ik heb mijzelf als editor aangemeld.
Omdat ik een nieuw segment wilde opzetten kreeg ik een NO GO.

Maar... (de reactie was positief)

==========================================================
Beste Peter van Gent,

Bedankt voor je belangstelling om redacteur te worden van het Open Directory Project! Hoewel we graag zouden zien dat je je bij ons zou aansluiten als vrijwillige redacteur, heb je een categorie gekozen waarin al veel redacteuren actief zijn, of die te groot of te lastig is voor een nieuwe redacteur. We hopen dat je een nieuwe aanvraag indient in een categorie met minder redacteuren dan wel een kleinere categorie, om zo de kans dat je wordt geaccepteerd te vergroten.

We zouden het op prijs stellen als je een aanvraag in een ander deel van ODP in zou dienen. Als je een nieuwe categorie wilt aanvragen, dan moet je een nieuwe aanvraag indienen. Antwoord alsjeblieft niet op deze e-mail.

Met vriendelijke groet,
Het Open Directory Project

Extra opmerkingen:

De categorie waarvoor je je hebt aangemeld is groter dan wij normaal gesproken aan een nieuwe redacteur, die "het vak" nog moet leren, toewijzen. Hoe groot is een geschikte categorie? Dat hangt af van de aard van die categorie - bijvoorbeeld, hoeveel spam-sites worden aangemeld, en hoe makkelijk het is te beslissen welke sites er wel of niet thuishoren. Als een vuistregel geldt dat categorieën met tenminste 15 vermeldingen (zodat je actief te werk kunt gaan en ervaring kunt opdoen) maar niet meer dan 70-100 vermeldingen goede keuzen zijn.
=========================================================

Dus... Heb ik mijzelf wederom aangemeld bij:

Top: World: Nederlands: Computers: Internet: Webdesign en Ontwikkeling: Promotie

Echter krijg ik nu geen reactie meer terug! Wat moet ik nu doen?

Hoor graag jullie feedback.
 

RS_Jelle

Member
Joined
Dec 24, 2006
dmoz-nl said:
Wat moet ik nu doen?
Geduld hebben :)

De meta editors behandelen alle aanvragen en dat vraagt tijd (al is het wel sneller dan een site aanmelden omdat alle redacteur aanvragen systematisch behandeld worden). Soms zal het snel gaan als het bv. duidelijk is dat men je redacteurschap kan goed- of afkeuren (bv. bij je eerste aanvraag in een te grote categorie) en soms zal men dan weer twijfelen en er eerst eventueel nog even over nadenken en de aanvraag wat verder onderzoeken.
 
Top Bottom