Welcome to Resource Zone.

Er kategorien død?

BentPedersen

Member
Joined
Jul 1, 2009
Hej Alle Sammen

Jeg vil gerne starte med at sige tak til alle de personer der frivilligt sidder og er moderatorer på de forskellige kategorier. Jeg synes det er et godt initiativ fra deres side af at ville bruge deres fritid på at vedligeholde dmoz.

Jeg har dog en lille ting jeg gerne vil spørge til, og jeg håber da at der er en eller flere der kan bidrage med svar.

Jeg har nu flere gange forsøgt at blive optaget i: Top: World: Dansk: Edb: Konsulentvirksomheder: Microsoft
https://curlie.org/World/Dansk/Edb/Konsulentvirksomheder/Microsoft/

Jeg er ikke selv blevet optaget endnu, men gør ikke noget indtil videre, da jeg godt ved at der kan være lang vente tid på sådan en optagelse.

Det der dog er mit egentlige spørgsmål er om kategorien er død? Jeg sad selv og kiggede de forskellige links igennem og her var følgende galt:
  • 1 Side som står under konsulent bistand, men nu er en reklame for familiens hund
  • 4 sider indeholder ikke længere noget rigtigt relevant for kategorien eller er reduceret til enkelte "farvet bagrund med navn og telefon nummer" sider.
  • 1 Side eksisterer ikke længere og man bliver mødt af en Windows Server reklame
  • 1 side henviser nu til en side der mest af alt ligner et word dokument der er copy/pasted over i noget html uden videre omtankte for brugeren

Det vil sige at ud af de 24 emner der er i kategorien 7 emner der på den ene eller anden måde måske ikke lever op til de dmoz standarder man altid hører så meget om. Så ud af 24 emner er der faktisk kun 17 der er brugbare.

Jeg vil bare gøre opmærksom på dette, hvis det var at kategorien var blevet overset eller lignende.

Med Venlig Hilsen
BentPedersen
 

jensarentoft

Editall/Catmv
Joined
Mar 12, 2004
Der bliver redigeret i de kategorier som redaktørerne har tid og interesse for at redigere i. Det er derfor ikke muligt at fortælle hvornår der næste gang bliver redigeret i en kategori.
 
Top Bottom