Welcome to Resource Zone.

En løsning?

Swon

Member
Joined
Apr 3, 2006
Hej

Jeg har gennem længere tid forsøgt at få tilføjet en side til index'et.
Det drejer sig om: http://www.danhostel-ribe.dk som jeg gerne vil have ind under: https://curlie.org/World/Dansk/Fritid/Rejser/Overnatning/Vandrerhjem/ hvor flere andre danske vandrehjem er repræsenteret.

Mit problem har så været at Ribe Amt ikke er imellem kategorierne, og jeg derfor ikke har kunne tilføje siden til indexet.
Løsningen er pt., efter hvad jeg har forstået ved lidt læsning, at man skal ansøge om at blive redaktør.
Men her skal man foreslå nogle emner man gerne vil være redaktør for, og nævne nogle links der mangler. Men det kan man jo ikke når kategorien ikke er der. Og der kan man jo heller ikke foreslå kategorier?
Så hvordan skal vandrehjem i/på Sydjylland, Fyn eller Sønderjylland kunne tilføje deres sider til indexet?

Her ville det jo havde været smart at der var en knap der hed "foreslå kategori" ligesom der er en der hedder "foreslå url".

Ellers vil jeg gerne hører om der er nogen der kan hjælpe mig.

Mvh. Sven
 

sfromis

Member
Joined
Mar 25, 2002
Når der ikke er en kategori, som er specifik nok, må du jo så foreslå webstedet til den nærmeste bredere.

I øvrigt er det at blive redaktør ikke at se som en "løsning" på at få sit eget websted optaget. Nej, det handler om vilje til også at tilføje "konkurrenterne" :)
 

Swon

Member
Joined
Apr 3, 2006
Jeg har også forsøgt at tilføje siden ude i "hoved kategorien" vandrerhjem, men der er den ikke blevet optaget. Og eftersom vi snakker om måneder siden det er gjort vil jeg forvente den er tjekket.

Da jeg ansøgte redaktør nævnte jeg i min ansøgning også Danhostel Esbjerg Vandrerhjem og Danhostel Sønderborg City Vandrerhjem, da der kunne nævnes 3.
Og hvis du kigger på mit første indlæg nævner jeg da også det må være et problem for andre af vores kollegaer i sønderjylland, vestjylland og på fyn. Undrer mig bare over hvorfor der findes nogle steder og ikke alle hvis den redaktør der er der nu skulle være bedre? :)
 

sfromis

Member
Joined
Mar 25, 2002
Store overdrivelser ("måneder") fremmer ikke forståelsen, tværtimod.

Men faktisk er det normalt at der kan gå måneder (eller mere) før foreslåede URL'er bliver behandlet af en frivillig redaktør, der kommer "i nærheden".

Kategoristrukturen bliver udbygget efterhånden som der er kommet indhold i eksisterende katogirer, så derfor er det helt normalt at der "mangler" kategorier.
 

Swon

Member
Joined
Apr 3, 2006
Hvis det er, at det virkelig skal tage så lang tid, så forstår jeg ikke hvorfor der ikke bliver taget imod ansøgningen som jeg sende ind, hvori jeg tilbyder at opbygge denne kategori med de links der mangler. Eller tager en sådan ansøgning også måneder, inden den bliver tjekket?
Hvis man ser på at der er ca. 100 Danhostels i danmark, så er der kun ca. 30 af dem der er tilføjet i indexet.

Dette er ikke for at angribe nogen overhoved, forstår bare ikke hvorfor et åbentprojekt kan være så lukket.
 

Mads

Member
Joined
Mar 11, 2006
100% enig

Dette er ikke for at angribe nogen overhoved, forstår bare ikke hvorfor et åbentprojekt kan være så lukket.[/QUOTE]

100% enig, og formentlig er det årsagen til at de fleste benytter Google og ikke DMOZ. Du er inde på er et grundliggende problem ved DMOZ, og man kan håbe at enten åbner DMOZ op, eller også opstår der et mere åbent alternativ. Som det er nu, så er problemet for brugere af DMOZ, at de har langt bedre chancer for at finde det de søger i Google. For en webmaster er problemet med DMOZ, at det er alt, alt, alt for omstændeligt og restriktivt.

For dem der hævder at alle disse restriktioner medføre et bedre resultat, da vil jeg sige at fodsporende peger på at brugerne går fra DMOZ og til søgemaskinerne.

Endelig vil jeg lige nævne holdningen til webmastere fra DMOZ editore,
som regel er DMOZ editore naturligvis super flinke, intelligente, søde og rare personer som arbejder gratis. Men desværre er efter min menning sommetider en nærmest automatisk mistænkeliggørelse af webmastere som henvender sig her. En holdning som er noget i retning af "du forsøger at snyde dig ind på vores DMOZ, lad være med at spilde vores tid", og ikke en holdning som er "tak, fordi du tager dig tid til at benytte DMOZ, nu skal vi prøve at hjælpe dig".

Det er synd og skam, da DMOZ er en god idé som kan blive ødelagt af restriktivt regelrytteri. Kig på wikipedia.org , det er slet ikke så farligt at tillade at nogen deltager i et projekt.
 

jensarentoft

Editall/Catmv
Joined
Mar 12, 2004
Hvis man ser på at der er ca. 100 Danhostels i danmark, så er der kun ca. 30 af dem der er tilføjet i indexet.
Swon, det har du nu fået mulighed for at forbedre.

Velkommen som redaktør :)
 
Top Bottom