Welcome to Resource Zone.

Editor Can't Login to Forum

Joined
Jul 12, 2011
Hi,

I'm a new editor(giants203). I am also getting the same error message when I try to login to the editor forums.


You have specified an incorrect or inactive username, or an invalid password
 

motsa

Active Member
Joined
Sep 18, 2002
giants203, it can take a little while for a new editor to be able to access the forum. If you still can't log in to the forums 24 hours from now, send me a PM here.
 
Joined
Jul 14, 2011
Hi

I am a new editor and can't log into the forums either. It says my login details are invalid. My username is jdeverell. If anyone can help me get it fixed that will be very much appreciated.

JD
 

photofox

DMOZ Admin
RZ Admin
Joined
Jun 9, 2010
Location
[Right here]
Hi cs1980, as I wrote in my email (Oct 17th), I've reported the problem to AOL, who are working on a fix. As soon as the issue is resolved we'll let you know.

Sorry for the inconvenience and thanks for your patience.
 
Joined
Oct 3, 2011
Hello, i've got a mail saying that i've become and editor. I can login into editor dashboard but can't enter editors forum. It's said (in the mail) that i ought to write here about this problem.
Nickname (editor's one) neftida
e-mail - <email removed>
 

jimnoble

DMOZ Meta
Joined
Mar 26, 2002
Location
Southern England
You only joined today. It can take a day or so before the forum servers will recognise you. If you still can't log in in 3 days time, please post here again.

In accord with the conventions of this forum, I'm about to change your account name here to neftida. You'll be sent an email when I've done it. (now done)
 

Elper

Admin
RZ Admin
Joined
Sep 15, 2004
The bad servers given a kick - at worst your forum login should work within 24hrs, otherwise please post again here.
(sorry if you were logged out in the middle of an edit)
 
Joined
May 11, 2011
Hi I am new editor and cannot access the editor forums

Error message: You have specified an incorrect or inactive username, or an invalid password.

Can anyone help me, please!

Thanks :)
 
Joined
Mar 26, 2002
Location
Southern England
@ spacecnn/ResearcherEng:
Our policy in this forum is that editors' user names here are the same as their editor names. Accordingly, I've changed yours and marked you as an editor. You should have mail.
 
Joined
Mar 26, 2002
Location
Southern England
@randyescalada: I've reported the problem (No I haven't. See below)) and also updated your status here to Editor.

<added> It looks as though you were reinstated very recently. As mentioned above, it can take a day or so for the hamsters to catch up with reality. If you still have problems on Monday, please return to this thread and report.
 

randyescalada

Editall/Catmv
Joined
Jan 14, 2012
@randyescalada: I've reported the problem (No I haven't. See below)) and also updated your status here to Editor.

<added> It looks as though you were reinstated very recently. As mentioned above, it can take a day or so for the hamsters to catch up with reality. If you still have problems on Monday, please return to this thread and report.
Thank you so much! I will do that.