Welcome to Resource Zone.

Editor Can't Login to Forum

Thread starter #1

dhigbee

Curlie Editor
Joined
Nov 10, 2010
I was reinstated as editor a couple weeks ago. I can login to my dashboard and make edits, but I'm unable to login to the editor forums. It won't accept my login credentials. Any suggestions on who to contact? I emailed feedback to staff and it bounced back to me. Thanks!

Dana
 

cls

World/Deutsch
Joined
Apr 6, 2006
I was NOT reinstated but I'm also unable to login to the editor forums for several weeks now.
Message is "You have specified an incorrect or inactive username, or an invalid password.".
Can anybody check this please?

Thanks :)
 

stanleyk

Curlie Editor
Joined
Dec 30, 2010
Hello everyone.

I have the very same problem as cls did. I have been approved as an editor just today and after I logged in I tried to view the forum as recommended. Nevertheless, I am asked for my credentials and I am not able to login (I get the same message as cls: "You have specified an incorrect or inactive username, or an invalid password.")
I tried to view the list of meta-editors at http://editors.dmoz.org/edoc/editall.html, but all I get is the 404 NOT FOUND Error. I also tried to send a feedback to staff@dmoz.org, but it also returned back to me as undeliverable.

Hope someone here will know how to help me.

Thanks a lot!
 

stanleyk

Curlie Editor
Joined
Dec 30, 2010
Thanks a lot for the reply, jimnoble. Now it works!
Nevertheless, there are two errors remaining - one with the list of meta-editors and the second with the undeliverable e-mails for staff@dmoz.org. Don't know if someone capable of fixing those reads this, but may be.
 

photofox

Curlie Admin
RZ Admin
Joined
Jun 9, 2010
Location
[Right here]
Hi stanleyk,

The URL you are using for the list of meta editors is out of date. The new URL can be found by accessing the list from your editor dashboard. AOL are aware of the staff@dmoz.org email problem.

Thanks for letting us know about these problems and I'm glad you can now login to the forums. :)
 

ikw

Curlie Editor
Joined
Dec 31, 2010
I'm also unable to login to the editor forums for several days.
Message is "You have specified an incorrect or inactive username, or an invalid password.".
Can anybody check this please?

Thank you
 

photofox

Curlie Admin
RZ Admin
Joined
Jun 9, 2010
Location
[Right here]
Hi sparrk,

I've tried the fix one more time. You should be able to login to the forums in approx 8 hours. Please let us know if it's still not working.