Welcome to Resource Zone.

Categorie vraagje

Burpee

Member
Joined
Sep 19, 2004
Ik ben net begonnen met de categorie Nederlands/Wetenschap/Exacte_Wetenschappen/Techniek/Pyrotechniek op te vullen en kwam tot de conclusie dat, om een volledige samenvatting van sites erop te zetten, er nog enkele subcategorieen bij zullen moeten komen.
Een van deze subcategorieen is bijvoorbeeld "Vuurwerk groothandels". Deze categorie hoort echter eerder thuis in Nederlands/Zakelijk/Consumentenproducten/Groothandel.

Ik ben nog niet heel erg ervaren met het omgaan van de categorieen en ik heb (blijkbaar) nog geen toegang tot het editors forum.
Mijn vraag is, kan ik deze categorie aanvragen onder groothandel en vervolgens een link van mij daar naartoe plaatsen?
Ik heb onder andere vernomen dat je eigenlijk eerst iets van 25 links in je eigen categorie moet plaatsen voordat je een nieuwe categorie aanvraagt. Het zou een stuk makkelijker zijn om het gewoon onder Pyrotechniek te plakken maar daar hoort het natuurlijk niet helemaal thuis.
 

marcelfeenstra

World/Nederlands
Joined
Sep 11, 2002
Burpee: de juiste plaats voor dit soort "interne" vragen is niet de Resource Zone maar ons eigen (redacteurs-)forum. Je zou daar toegang moeten hebben m.b.v. je redacteursnaam en hetzelfde wachtwoord dat je gebruikt voor de editor login

Als dat (nog) niet werkt, kan je denk ik het best een van de meta's vragen om even naar dat probleem te kijken!
 

pvgool

kEditall/kCatmv
Curlie Meta
Joined
Oct 8, 2002
Burpee, ik heb je een persoonlijk bericht gestuurd.
Graag geen "interne" vragen meer stellen in RZ.
 
Top Bottom