Welcome to Resource Zone.

Català

xixons

World/Catal
Joined
Nov 14, 2004
Hola!

Em sembla que al final he aconseguit registrar-me!
Ah! Per cert, que s'ha de fer perquè posi que ets editor?

Salutacions a tots!
:winkandbi
 

Nech

Member
Joined
Feb 18, 2005
Algú mira això?

Bones

Estic intentant posar el dmoz al Racó Català. He llegit i mira't coses. Ja tinc els dos arxius fonts de RDF. El problema és que no els se tractar. Algú em podria passar algun exemple?
http://www.w3.org/RDF/ me mira't força aquesta web, però no ho acabo de trobar

Moltes gràcies
 

vpamies

Member
Joined
May 10, 2002
Hola, Nech.

Vaja, em pensava que el sistema m'avisava cada cop que hi havia algun missatge nou al fòrum. :(

I em sembla que ja no et cal ajuda per aconseguir d'integrar Dmoz al Racó Català, oi?

Felicitats i gràcies per la confiança! :)
 

Nech

Member
Joined
Feb 18, 2005
Ieps!!

Doncs si que ho vaig fer... però d'una manera xapusa. És aquell programa/script que t'agafa directament les dades d'internet, i les mostra allà. El millor seria tractar les dades xml i posar-les a la nostra base de dades. Però bé... així també funciona xD
 

marcrue

Member
Joined
Jun 20, 2005
hola a tothom

Hola a tothom!,
Aprofito aquesta ocasió per saludar-vos a tots, ja que avui es el meu primer dia de fòrum de dmoz com a membre registrat.
Em fa molta il·lusió que existeixi una comunitat tant gran de parla catalana vinculada al mon del Web.

Gràcies per la vostra immillorable i inqüestionable tasca.
Espero, d’aquí a poc temps, que m'acceptin com a editor i formar part activament d'aquesta comunitat.
 

vpamies

Member
Joined
May 10, 2002
Benvingut, marcrue

Hola, marcrue i benvingut a Resource-zone!

Tan de bo puguem comptar amb la teva col·laboració ben aviat. Necessitem editors il·lusionats i amb ganes de col·laborar amb el projecte.

Però, recorda: has de fer una bona sol·licitud perquè puguis esdevenir editor. ;)
 

xixons

World/Catal
Joined
Nov 14, 2004
Ja sé que fa temps que hi ha aquesta possibilitat, però, no està de més anunciar que si hi ha algun editor del DMOZ que vol constar com a editor, ho pot demanar en aquesta cadena de fòrum: https://resource-zone.com/forum/index.php?showtopic=30357.

Em sembla que començo a entendre el funcionament i ha trobar la utilitat d'aquests fòrums. :winkandbi

A veure si aconseguim un fòrum propi per poder parlar dels nostres temes...
:yellowgri
 

panera

Member
Joined
Jul 16, 2005
Ei, com va? No res, un raconaire m'ha enviat cap aquí per escriure cosa. bé, ja tornaré a veure que hi ha d'interessant x aquests fòrums
 

vpamies

Member
Joined
May 10, 2002
Benvingut, panera

Hola, panera.

Dóna records al raconaire :)

Allò que podrem trobar d'interessant en aquests fòrums dependrà de les ganes que hi tinguem d'explicar coses.

Som aquí per donar a conèixer L'Open Directory Project als seus usuaris potencials, els qui realment haureu de valorar si la tasca voluntària que duem a terme serveix per alguna cosa o no. ;)
 

xixons

World/Catal
Joined
Nov 14, 2004
Fi de les consultes sobre l'estat dels llocs suggerits

En un anunci publicat en aquest fil de fòrum, els administradors d'aquests fòrums públics han decidit posar fi a les consultes sobre l'estat dels llocs web suggerits pels usuaris del DMOZ.

Us adjunto el text traduït al català per en vpamies i publicat originalment en anglès per en donaldb:

Fi de les consultes sobre l'estat dels llocs suggerits

Després de discutir-ho, i per consens dels Moderadors i Administradors d'aquest fòrum, hem decidit deixar de respondre les preguntes sobre l'estat dels llocs suggerits a partir del 21 de maig de 2005. En aquesta data es tancarà aquest fòrum i no s'acceptaran noves consultes. Els fòrums de consulta de l'estat de llocs s'arxivaran.

Hi ha molts factors tinguts en compte per prendre aquesta decisió, però probablement la més important és que aquestes consultes sempre excedien la missió d'aquest fòrum. La funció original era oferir una mica de llum sobre l'ODP i permetre que els usuaris poguessin interaccionar directament amb els editors. En un moment determinat va semblar que la consulta sobre l'estat dels llocs suggerits s'havia convertit en la funció principal.

La informació que ens arriba ens indica que les dades que oferim no són de gaire ajuda en la majoria dels casos. Els usuaris volen informació que no tenim o que no podem oferir per raó de la confidencialitat. Per això, malgrat les nostres comunicacions, l'existència del fòrum de consulta d'estat eleva de manera irreal les expectatives i produeix més frustració que satisfacció per a tothom.

També ens hem trobat que un gran nombre d'usuaris han ignorat de manera regular les "normes de racionament" imposades i aquest problema s'està agreujant. Els editors han de destinar massa temps a l'atenció del fòrum i això no és productiu per a l'editor, la funció primordial del qual és construir un ODP millor i no pas atendre cadenes de fòrum a Resource-Zone.

La participació en aquest fòrum és una activitat voluntària, més enllà del compromís de ser editor de l'ODP, de manera que els editors que participen en aquest fòrum acostuma a ser fluctuant. Malauradament això vol dir que com menys editors actius hi hagi en aquest fòrum, aquests han d'assumir més feina de la que caldria esperar que hi dediquessin uns voluntaris que haurien d'ocupar el seu temps editant.
 

xixons

World/Catal
Joined
Nov 14, 2004
Benvingut/da panera!

panera said:
Ei, com va? No res, un raconaire m'ha enviat cap aquí per escriure cosa. bé, ja tornaré a veure que hi ha d'interessant x aquests fòrums
Hola panera!

Benvingut/da al fòrum públic del Projecte de Directori Obert (DMOZ). I torna sempre que vulguis, de novetats n'hi ha tot sovint (bé, potser no tant sovint). :yellowgri

Ah, per cert! Què vol dir exactament la frase "fer es lloro" que tens al teu perfil? No l'havia sentit mai...

Salutacions a Ciutadella de Menorca!
:winkandbi
 

Anti

Member
Joined
Jul 24, 2005
Jo he vingut pel mateix motiu que en panera, però ja em passaré de tan en tan per aquí
 

felet

Member
Joined
Jul 24, 2005
Salutacions

Sóc nou per aquestes terres. Porte uns minuts com a editor de la categoria de la Ribera Alta i ja m'he perdut un parell de vegades. M'ajudeu? ;)

Primer interrogant. El nom d'usuari i contrasenya d'editor no té res a veure amb el dels fòrums, no? És un dubte, ja que no m'ha deixat entrar directament amb la contrasenya d'editor, m'he hagut de donar d'alta al fòrum. Em podeu explciar si la gestió dels usuaris és un món a part? Gràcies

Segon interrogant. La meua comarca la van dividir artificialment en dues, la Ribera Alta i la Ribera Baixa. Així les associacions, alguns mitjans d'informació etc. tenen una manera d'actuar comarcal, és a dir com una sola comarca: Ribera del Xúquer. Em pregunte si els enllaços de nivell comarcal els he d'incloure en una de les dues divisions artificials, o bé si els he d'incloure'ls a la "província". Tindria el seu toc subrealista posar un enllaç d'àmbit comarcal a una província.

Molt agraït de la vostra feina i la vostra ajuda :)
 

vpamies

Member
Joined
May 10, 2002
Hola, felet.

Benvingut!

Bé, la veritat és que aquest fòrum públic és aliè a ODP. Mantingut també per editors voluntaris, però "no oficial". :)

A més, aquesta cadena està destinada als usuaris. Com recordava xixons, pots demanar que et canviïn l'estatus de memnbre a editor en aquesta cadena: https://resource-zone.com/forum/index.php?showtopic=30357 .

Així, podem discutir les nostres coses sense atabalar elsusuaris del directori. ;)

Des del teu menú d'editor ( http://editors.dmoz.org/editor/ ) també tens accés als fòrums interns. Hi ha un fòrum en català on et resoldrem tots els dubtes que tinguis. :)
 

xixons

World/Catal
Joined
Nov 14, 2004
Benvinguts a tots!

Benvinguts Anti, felet i chechi!

Si teniu qualsevol dubte, intentarem solucionar-lo. Ja sabeu que estem a la vostra disposició.

Ens anem veient per aquí!
:winkandbi
 

usuarinom

Member
Joined
Aug 3, 2005
res, mira, per aqui

ei hola a tothom!
ara només puc saludar, però ja aniré passant per aqui! i tandebó això surti endavant!
salut!
 
Top Bottom