Здравейте,
разбрах че само редактори могат да правят нови категории в dmoz.
искам да предложа сайтове за електронни картички, но няма категория
"картички" в https://curlie.org/World/Bulgarian/
може ли някой от вас да направи
има вече доста добри български сайтове за картички.
Много се радвам, че успях да се регистрирам във форума.
Имаме сайт, който сме направили с много, много труд и безсънни нощи, опитвам се да го добавя до DMOZ директорията, но без успех. Моля помогнете, това да се случи. Тъй като предполагам, че ще бъде прочетено от точния човек, т.е. надеждата ми е че ще бъде прочетено оставям и сайта [URL Removed]
Благодаря на всички откликнали редактори за помощта!!!!!
Ние също се опитваме да регистрираме наш сайт в Dmoz/Bulgarian, но не знаем дали има редактор в категорията "Маркетинг и реклама" в момента. Oпитахме в 2 категории - да се надяваме на късмет и одобрение. Оставяме уеб адреса на вашите преценки: [URL Removed]
Здравейте,
Аз също се интересувам къде греша, за да не бъде одобрен сайтът ми! Повече от ясно ми е, че няма как просто да се помолим и да ни напишат сайтовете някъде. Но, все пак има причина, за която аз не зная. Превеждам си доколкото мога условията, правя справки, но не става. Молбата ми е да бъда насочен какво е онова, което не правя, за да може сайта ми (url removed) да бъде включен в директорията.
Поздрави, Атанас
Ако бъдете одобрени, ще получат по пощата, така, с потребителско име и парола.
В противен случай вие ще получите писмо с обичайните причини за неуспех.
Необходимото време е променлива, понякога по няколко месеца.
Здравейте. Първо Весела Коледа на всички .
Искам да помоля, ако има някой редактор да бутне едно рамо за добавянето на сайта ни в DMOZ. Сайта е с напълно уникално съдържание, с информативна насоченост. Добавил съм го в категория хазарт и УРЛ е : <domain removed>
Благодаря за разбирането предварително. Весели празници на всички.
Здравейте,
Тя не работи така. Вие предполагат сайт в категория - редактор, ще го прегледа, след нашите указания, в времева рамка, която е негов / неин. Не преференциално обслужване на лечение съществува.
Благодаря ви много за бързия отговор. Аз добавих сайта и смятам, че като качество заслужава да е там, но пише, че няма редактор на категория хазарт. Това ще забави ли процеса ?
А дали има начин тук да питаме редакторите дали има шанс дадени сайтове да бъдат одобрени, за да не опитваме напразно да ги предлагаме в директорията...
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.