Welcome to Resource Zone.

Besøg af editor - hjælp til afkodning af url!

stormagasinet

Member
Joined
Aug 1, 2006
Hej derude,

den anden dag opdagede jeg helt tilfædigt, at jeg havde besøg af følgende url i min shop

http: //editors.dmoz.org/editors/addurl.cgi?url=http%3A%2F%2Fwww.stormagasinet.dk&cat=World%2FDansk%2FSport

Fedt nok tænkte jeg, endelig bliver jeg vurderet. MEN...besøget fra redaktøren varede kun 26 sekunder...ikke længe til at vurdere en webshop? OG...jeg er endnu ikke blevet optaget på dmoz.org.

Jeg har nu 2 spørgsmål:

1. Hvordan skal man afkode ovenstående url? Har jeg haft besøg af redaktøren for World/Dansk/Sport (fordi der ikke er en redaktør i den kategori jeg har tilmeldt mig - World/Dansk/Netbutikker/Hus og have/Boligindretning

ELLER

2. Er jeg fejlagtigt blevet forsøgt tilmeldt kategorien World/Dansk/Sport - for så er det indlysende, at jeg ikke bliver optaget! :O)

Jeg er naturligvis selv af den opfattelse, at min webshop fortjener optagelse så snart den bliver vurderet - så hvad gør jeg nu? Prøver igen...afventer 2 måneder mere....eller?

Håber I kan hjælpe.

Mvh
Kristian
 

sfromis

Member
Joined
Mar 25, 2002
Du kan ikke konkludere så meget som du tror ud fra loggen. Det med 26 sekunder er blot gætteværk fra log analyse programmets side.

Og det med kategorinavnet behøver du heller ikke være bekymret for. Der er "blot" sket det at en-eller-anden redaktør af en-eller-anden grund har haft anledning til at interessere sig lidt for dit websted, hvilket ikke behøver hænge sammen med hvor det er eller ikke er tilmeldt.

Ovenstående er ikke ret informativt, for der er ikke ret megen information at hente ud fra det, du har set.
 
Top Bottom