Welcome to Resource Zone.

affiliate Sites

Dammie

Member
Joined
Nov 19, 2005
Hallo,

In de regelementen staat dat sites die voor het grootste deel uit affiliate codes bestaan gewijgerd worden. Hoe zit dit met bijvoorbeeld Ringtone sites? Deze bestaan voor 99% uit affiliate codes maar staan toch in de directory.

Ik heb zo een site en wil de content nog wel verder uitbreiden. Maar voorlopig dus veel affiliated. Maak ik wel kans?

Groeten,
Guido
 

marcelfeenstra

World/Nederlands
Joined
Sep 11, 2002
Sites die overwegend uit affiliate links bestaan, nemen we normalerwijze niet op.

Mochten er sites in onze directory staan die naar uw mening niet aan onze Guidelines voldoen, dan horen we dat graag van u; we zullen die sites dan nog eens kritisch bekijken.
 

Dammie

Member
Joined
Nov 19, 2005
hehe, dat zijn toch alle ringtone sites waarop alleen maar mobiele telefoon dingen te vinden zijn. Ik ken maar weinig webmasters die ook ringtones kunnen componeren :)

Edit: Ik stuur wel een prive berichtje met een voorbeeldje.
 

marcelfeenstra

World/Nederlands
Joined
Sep 11, 2002
De door u genoemde site had inderdaad niet opgenomen mogen worden; de site is inmiddels verwijderd door een collega die kennelijk nog sneller edit dan zijn schaduw. ;)
 

pvgool

kEditall/kCatmv
Curlie Meta
Joined
Oct 8, 2002
Naar aanleiding van dit bericht heb ik even alle vermelde sites (voor zover ik ze kon vinden) gecontroleerd. En een aantal verwijderd.
Er bestaan trouwens wel degelijk sites met ringtones die spullen verkopen waar zij zelf de eigenaar van zijn. Maar dat zijn er maar heel weinig.
 

Dammie

Member
Joined
Nov 19, 2005
Heel soms wel ja. Maar uiteindlijk zijn de originele makers van de originele muziek de eigenaren. Zelfde geldt voor de wallpapers, al kan je die makkelijker zelf maken.

Ik vroeg me gewoon af of er voor bepaalde genres een uitzondering gemaakt zou worden omdat de sites anders niet kunnen bestaan.

Ik weet genoeg, geen vermelding voor mij :D

Of heb je tips die ik zou kunnen toevoegen? Ik heb wel eigen foto's tussen de wallpapers, maar die gaan ook via dezelfde weg, dus die vallen de editors niet op :)
 
Top Bottom