Welcome to Resource Zone.

Aanvraag geweigerd.

rdewilde

Member
Joined
Mar 6, 2009
Wat mag dit betekenen?
"EXTRA OPMERKING
Ik wil je verzoeken om bij een volgende sollicitatie wel het veld met affiliates compleet en eerlijk in te vullen. Op https://curlie.org/guidelines/conflict.html staat vermeld welke sites je allemaal dient te vermelden."

Welk veld gaat over affiliates? En hoezo eerlijk in te vullen, ik heb het honderd procent eerlijk ingevuld. Ik ken het woord affiliate van adverteerprogramma's op internet, maar daar heb ik, zeker aangezien het onderwerp, op geen enkele manier een relatie mee. Daarnaast heb ik duidelijk vermeld welke websites ik bijv. gemaakt heb en dat het veelal om applicaties gaat die niet in eigen beheer zijn. Het is totaal irrelevant om al deze projecten op te gaan sommen, ten eerste vind ik dat gevoelige informatie en ten tweede voegt het helemaal niets toe aan mijn aanvraag voor de categorie.

Waar ik me vooral aan stoor zijn "We hopen dat je je opnieuw aanmeld" en "Hoewel we altijd op zoek zijn naar nieuwe redacteuren". Ik word onterecht op subjectieve grond geweigerd en dan wordt er zo nog even een stoot onder de gordel gegeven.

Ik hoef op geen wijze meer redacteur te worden, aangezien het beleid totaal niet meer aansluit bij mijn idee van "open" als in "open directory" (en dat terwijl ik nog wel aanvraag deed voor de categorie "Open source"), maar graag wil ik wel even mijn onvrede aangeven en wie weet een antwoord krijgen.
 

pvgool

kEditall/kCatmv
Curlie Meta
Joined
Oct 8, 2002
Op het Nederlandstalige formulier is dat de vraag "Sites waarmee je zakelijke of persoonlijke connecties hebt".
De link die je vermeld verwijst naar de uitgebreide beschrijving in het Engels welke soort sites daarmee bedoeld worden.
Affiliation Disclosure
Affiliations are generally any website in which you have a direct personal or professional association. You should disclose the following types of affiliations.

  • Sites you've built, coded or designed; or assisted in any of these activities.
  • Sites for which you've authored content.
    • If content is syndicated, include original URL.
    • If you've authored articles for a larger community site (e.g. Wikipedia), include a few URL(s) to specific page(s).
  • Sites you own or have owned, including personal and business homepages.
  • Sites you've managed personally or professionally (e.g., performed webmaster responsibilities).
  • Sites you've marketed, promoted or optimized as a function of your employment, business or on someone else's behalf.
  • Sites for organizations which you are actively involved in promoting a web presence.
Uit de opmerking maak ik op dat de redacteur die jouw aanvraag behandeld heeft een aantal websites gevonden heeft die ontbraken in jouw opgave. En hij/zij vondt dat gemis to te zien van zodanig belang dat een extra opmerking op zijn plaats was.
Het is de bedoeling dat je alle websites waarmee je een relatie hebt of had vermeld, niet alleen die sites die betrekking hebben op de categorie die je wilt gaan beheren. Ook websites / domeinnamen die niet meer bestaan of niet meer in gebruik zijn vallen hieronder.

Als er in het antwoord niet specifiek gestaan heeft dat je geen nieuwe aanvraag mag indienen dan kan je het altijd opnieuw proberen. Maar het lijkt mij dan wel belangrijk dat je die vraag over sites waarmee je een relatie hebt of had volledig invult.
 

rdewilde

Member
Joined
Mar 6, 2009
Gewoon bull**** dus. Ik heb de websites die van belang zijn vermeld, de rest ga ik natuurlijk niet vermelden. Als ik normaal ga solliciteren vertel ik toch ook alleen de dingen die relevant zijn, en niet bij een sollicitatie als afdelingshoofd over een bijbaantje in de jeugd in de supermarkt. Sowieso, voor een vrijwillige bijdrage zo moeilijk gaan doen, dan maar niet. En net of er iemand (die geen extra belang heeft) zin heeft om nog een keer een aanvraag te doen, als ie de eerste keer bij een juiste aanvraag zulke blaat als weigeringsargument kreeg.

Mijn vraag is beantwoord, bedankt.
 
Top Bottom