Welcome to Resource Zone.

aangemeld of niet

wim

Member
Joined
Nov 29, 2004
Beste webmasters, beheerders,

Enige tijd geleden heb ik een site aangemeld voor opname, nu begrijp ik dat het niet meer mogelijk is om een status op te vragen. Om te voorkomen dat ik deze niet geheel juist heb aangemeld, iets wat mij in het verleden al eens is overkomen zit ik mij nu af te vragen wat te doen,

moet ik rustig moet afwachten op plaatsing
of is deze afgewezen
of is deze niet door mij juist aangemeld

het moet in deze hoek zitten, https://curlie.org/World/Nederlands...n/Herdershonden_en_Veedrijvers/Border_Collie/

graag uw wijze raad

groeten,

wim
 

Christoffel

Curlie Meta
Joined
Mar 27, 2005
Rustig afwachten...

Rustig afwachten zou mijn advies zijn.
Als je een site hebt aangemeld, en je zag een bevestigingsscherm, dan kan je er vanuit gaan dat we je suggestie hebben ontvangen.
Mocht je twijfelen, dan is het altijd mogelijk om je site nogmaals aan te melden in dezelfde category. (Je meest recente aanmelding zal de oude dan overschrijven, als die aanwezig was.)
Je site meerdere malen aanmelden in verschillende rubrieken wordt over het algemeen als spam gezien. Doe dat dus niet. Op deze vuistregel zijn echter enkele uitzonderingen:
- Indien je site meertalig is (bijvoorbeeld Nederlands en Frans), mag je je site in beide talen aanmelden. (Dus zowel in World/Nederlands als in World/Français.)
- Heeft je site ook een regionale component (omdat het bijvoorbeeld een winkel is, waar je ook binnen kan lopen), mag je de site ook aanmelden in het regionale deel van onze directory (zie World/Nederlands/Regionaal).
- Richt je site zich voornamelijk op jongeren onder de 18 jaar, en is je site niet-commercieel? Denk dan ook eens aan onze Kids and Teens-directory, die je hier kan vinden: https://curlie.org/Kids_and_Teens/International/Nederlands/
 
Top Bottom