Zoekresultaat aanpassen

Discussion in 'Nederlands' started by martijn189, Apr 21, 2012.

 1. martijn189

  martijn189 New Member

  Joined:
  Apr 21, 2012
  Messages:
  2
  Goedemorgen,

  Ik kom op deze site via Google webmaster tools. Ik denk dat in de DMOZ een verkeerde zoek resultaat staat die Google op zijn beurt weer overneemt.

  Als ik in Google of DMOZ zoek op "chiropractie imbos" dan krijg ik als resultaat o.a. terug: "Chiropractie Imbos - Chiropractie praktijk in De Lutte (overijssel). Chiropractor is N. Imbos D.C.'.

  Het probleem is dat de praktijk al enkele jaren niet meer in de Lutte zit, de praktijk zit in Rijssen. Als iemand toegang heeft tot de DMOZ, zou iemand dan zo vriendelijk willen zijn "de lutte" te vervangen door "Rijssen"?

  Ik heb bij google echt alles al geprobeerd, maar het lijkt echt hier vandaag te komen.
   
 2. pvgool

  pvgool DMOZ Meta DMOZ Meta

  Joined:
  Oct 8, 2002
  Messages:
  9,933
  Als de omschrijving in DMOZ aangepast moet worden dan kan je daar zelf een verzoek voor indienen. Ga naar de categorie waar de site opgenomen is en dien een verzoek in.
  Omdat ik in een goede bui ben heb ik de vermelding opgezocht en gecontroleerd of jouw opmerking correct is. En dat blijkt zo te zijn. Ik heb de vermelding aangepast. Het kan een tijdje duren voordat dit ook in ze zoekresultaten te zien is. In de categorie kan je het al zien.
  http://www.dmoz.org/World/Nederlands/Gezondheid/Alternatieve_Geneeswijzen/Chiropractie/

  Om te voorkomen dat Google de omschrijving van DMOZ overneemt kan je een NOODP tag op je website plaatsen.
  zie http://www.metatags.nl/google_meta_name_noodp
   

Share This Page